Dnevni horoskop: Lav raspoložen za zabavu, Škorpija podložna utjecaju drugih

Kroz jutro će se mjesec u Škorpionu naći u opoziciji sa Suncem u Biku što označava kraj jednog ciklusa. Pojavit će se brojne situacije koje imaju veliki potencijal a emocije će biti naglašene više nego inače. Očekujte informacije koje potencijalno mogu sve promijeniti, budite maštoviti te istovremeno iskreni.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Imat ćete dojam da vas netko testira i pokušava vidjeti koje su vaše granice ali sad nije vrijeme za suprotstavljati se drugima ili odustajati od starih projekata. Promjene će vam goditi, nemojte od njih bježati. Vrijeme je da u privatnom odnosno ljubavnom životu zaboravite prošlost i da se pripremite za nove avanture.

BIK (20.04. – 20.05.)

Trebali bi se više otvoriti i komunicirati sa prijateljima i članovima obitelji. Slobodno se posvetite istraživanju nečeg što vas privlači a za što smatrate da će vam koristiti u budućoj karijeri. Oni od vas koji se bave dobrotvornim radom ili su nedavno potpisali ugovor sa novom organizacijom, mogu očekivati novu romansu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Odmorite se i napravite odmak od svega, posebno ako ste u poslijednje vrijeme bili stalno pod stresom. Posvetite se sebi i stvarima koje volite ali se klonite razgovora sa osobama koje ne poznajete najbolje. Zadržite tuđe tajne za sebe. Ukoliko imate novu simpatiju, vjerojatno neće biti vrijedna vašeg uloženog truda.

RAK (21.06. – 21.07.)

Što ćete se više truditi pomoći drugima, to će oni manje cijeniti vaš trud i vrijeme. Umjesto da se bavite tuđim problemima i pokušavate se prilagoditi okolini, radije isplanirajte kavu sa prijateljima ili se posvetite voljenoj osobi. Oni od vas koji su slobodni danas bi mogli upoznati novu osobu preko prijatelja ili društvenog dešavanja.

LAV (22.07. – 22.08.)

Većinu ćete dana biti zaigrani, skloni humoru i raspoloženi za zabavu. Slobodno izađite i družite se ali nemojte zenemariti poslovne obaveze. Dan je povoljan za promjene fizičkog izgleda kao i za odlazak u shopping. Ukoliko niste sigurni što misliti o određenoj osobi, raspitajte se kod poznanika ili zatražite savjet najbližih.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokušajte se danas udaljiti od obitelji. Izgledne su različite rasprave, suočavanja koja će biti vrlo neugodna i nepotrebni sukobi, posebno ako ste vi ili bliska osoba nedavno bili skloni zanemariti probleme. Ako vas privlači nova osoba, pokušajte se kretati u istom društvu kako bi prvo bolje razumjeli njene osobine i vidjeli pravo lice.

VAGA (23.09.-22.10.)

Privlačit će vas sve što je povezano uz emotivne probleme i tajne odnose ali se pokušajte suzdržati. Nemojte se miješati u tuđe probleme osim ako vas osoba zamoli za pomoć ili savjet. Klonite se kritika i ne govorite drugima kako bi trebali živjeti svoj život jer će vam se to obiti o glavu. Putujte samo iz poslovnih razloga.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Koliko god bili raspoloženi za zabavu i druženje, pokušajte sve to ostaviti po strani da bi se prije svega posvetili poslu i rješavanju zaostataka. Bit ćete dobro organizirani ali istovremeno podložni tuđem utjecaju i distrakcijama pa se pokušajte povući na mjesto gdje možete biti sami. Stupite u kontakt sa starim prijateljima.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete u rijetko dobroj formi, ne samo fizičkoj nego i onoj psihičkoj. Slobodno se zabavite ali pokušajte uvesti u obitelj pozitivne promjene ili pokrenuti rasprave koje vam se čine smislenima. Budite oprezni ako se mislite povjeriti nekom od kolega, ubrzo bi netko mogao ispitivati odakle vam informacije i što sve možete napraviti.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pažljivije razmislite o mogućnostima koje imate a koje se odnose na budućnost. Iako će vam se činiti da ne vidite rezultate uloženog truda, napredak ćete vidjeti nakon razgovora sa nadređenima, slobodno ga inicirajte. Oni od vas koji danas imaju poslovne pregovore, trebali bi više vjerovati u sebe. Pustite što drugi govore.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Razmislite o tome kako zarađujete za život jer ste u fazi koja je povoljna za promjene stalnog izvora prihoda ali i za pronalazak honorarnog posla. Osoba koju poštujete dat će vam jako dobre prijedloge, možda će vam se činiti da se dio ne odnosi na vas ali razmislite i počnite stvarati nove planove. U ljubavi budite malo realniji.

RIBE (20.02.-20.03.)

Fokusirajte se na ono što možete napraviti za druge a ne na ono što bi oni mogli za vas. Putovanja bi trebali svesti na minimum, radije pokušajte sve riješiti telefonski ili pisanim putem. Iskoristite dan kako bi se pozabavili složenijim poslovnim zadacima. Izbjegavajte trošenje novca ali i prihvaćanje nerazumnih ideja.

tarot-horoskop.com