Dnevni horoskop: Ovan strastven, Škorpion motiviran i uporan u radu

Mjesec prolazi kroz Škorpiona da bi sutra na površinu donio snažne emocije. Mnogi će se tako danas naći na prekretnici, razmišljat ćemo o granicama iz prošlosti i riješiti se teških emocija. Sredinom dana će se Mjesec naći u opoziciji sa Uranom u Biku pa očekujte otkrića i veće promjene. Svaki kraj je novi početak.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Bit ćete dosta strastveni u svojim djelima i reakcijama ali ne smijete dozvoliti da vas to zakoči u obavljanju rutinskih poslova. Dan je idealan za različite aktivnosti koje podrazumijevaju veće skupine ljudi a poslijepodne iskoristite za shopping ili izlazak. Ako imate priliku vidjeti se sa osobom iz prošlosti, nemojte je propuštati.

BIK (20.04. – 20.05.)

Isplanirajte dan tako što ćete ostaviti dovoljno vremena za druženje sa dobrim prijateljima, voljenom osobom ili sa osobom sa kojom ste u tajnom ljubavnom odnosu. Dan je povoljan za umjetnost i kreativne poslove a ako prisustvujete društvenom događanju koje vas na prvu ne privlači, sigurno ćete otkriti nove interese i osobe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Jasno odvojite novac od privatnih problema inače bi ga mogli izgubiti zbog povjerenja koje imate prema osobi koja nije svjesna svoje pogreške. Budite općenito oprezni ako vam se čini da netko ne raspolaže točnim informacijama i pokušajte sve samostalno provjeriti. Možete uspješno razviti novi odnos ali samo uz dogovor.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ako dobijete priliku, poradite na planovima za budućnost ili revidirajte poslovne ciljeve. Od ruke će vam ići sve što je povezano uz planiranje, organizaciju i rješavanje zaostataka. Osoba sa kojom ste u dobrim odnosima rado će vam pomoći i uključiti se u ono na čemu radite. Ne vjerujte onima koji se igraju sa vašim emocijama.

LAV (22.07. – 22.08.)

Oni od vas koji za danas planiraju bilo kakvo putovanje, usput će otkriti nešto potpuno novo o sebi i vlastitoj budućnosti. Nemojte odbijati prilike, čak i ako vam se trenutno čine nerealnima. Velike su šanse za to da će vam se javiti netko iz prošlosti, razmislite još jednom o tom odnosu jer bi mogli ostvariti korist i biti sretniji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Naći ćete se pred očitom prilikom za zaradu novca ali je pitanje što će se od vas zahtijevati ili što ćete morati za to žrtvovati. Okrenite se nešto više privatnom životu inače su moguće ozbiljnije promjene sa kojima se nećete lako suočiti. Dan je općenito povoljan za financijske dogovore, potpisivanje ugovora i igre na sreću.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte se fokusirati isključivo na posao, izađite van i zabavite se sa onim osobama koje mogu doprinijeti nečem na čemu radite ili što tek planirate započeti. Moći ćete iskombinirati putovanje sa uspješnim dogovorom povezanim uz financije, nemojte ništa odgađati. Kada je u pitanju ljubav, nemojte žrtvovati poslovne ciljeve.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete biti vrlo motivirani i uporni u radu, lako ćete rješavati različite probleme i istovremeno se baviti sa nekoliko zadataka. Iako vam neke osobe neće biti dostupne i tako nećete raspolagati svim potrebnim informacijama, ipak realizirajte sve što možete. Upravo će vam snalažljivost i društvenost najviše pomoći.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Gotovo će vam sve ići od ruke stoga pokušajte uvjeriti nadređene i kolege u one projekte koji nisu do sad bili prihvaćeni i odobreni. Nakon posla pokušajte odmoriti svoje misli, opustite se u društvu osobe koju volite. Kada su u pitanju promjene povezane uz stanovanje, preseljenje ili kupnju nekretnine, zatražite savjet starijih.

JARAC (22.12.-20.01.)

Dosta ćete se iznenaditi nakon što shvatite tko dovodi u pitanje vaše motive ili dosadašnji rad. Oni od vas koji su dulje vremena nezadovoljni svojim poslom, trebali bi se fokusirati na nove prilike i urediti životopis. Imat ćete impresivne ideje ali dan nije povoljan za implementaciju, radije poradite na detaljima i organizirajte se.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete dobiti vjetar u leđa. Očekujte novu mogućnost koja će vam pomoći popraviti financijsku situaciju ili društveni status. Oni od vas koji se osjećaju usamljeno a nalaze se u tajnoj ljubavnoj vezi, trebali bi razmisliti o tome da donesu odluku i prekinu odnos. Od vas će se zahtijevati da prihvatite druge i pokušate nešto novo.

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite oprezni po pitanju toga kako se ophodite prema drugima. Najmanja bi sitnica mogla promijeniti dinamiku odnosa i odgoditi dogovr na kojem radite dulje vremena ili vas udaljiti od osobe koja vam puno znači. Stvari pojednostavite i nemojte previše naglašavati svoje sposobnosti. Putovanje neće proći kako se nadate.

tarot-horoskop.com