Dnevni horoskop: Povoljan dan za napuštanje nezdravih odnosa i loših navika

Današnju energiju usmjerite prema kreativnosti i ozdravljenju. Dan je povoljan za napuštanje nezdravih odnosa i starih loših navika pa će se mnogi od nas riješiti emotivne prtljage i svega onoga što više ne funkcionira ili nas iscrpljuje. Donesite finalne odluke ili iznesite planove samo ako je sve potpuno jasno, prenosi tarot-horoskop.com.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Koliko god željeli provesti dan kod kuće i u miru, radije izađite van i prihvatite sve pozive za druženje jer ćete tako doći do zanimljivih informacija koje vas mogu odvesti na bolji put. Dozvolite sebi kreativnost jer će nove ideje voditi do zanimljivog koncepta koji možete unovčiti. Neki će od vas ostati zatečeni odlukom djeteta.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte toliko razmišljati o problemima, radije se mentalno opustite a ako želite promisliti o svemu, fokusirajte se na ono što imate i sjetite se načina na koje ste do toga došli. Danas bi se trebali najviše fokusirati na obitelj, osobito ako imate potrebu nekome pomoći. Ipak, odbijte one koji nisu odgovorni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Osoba koju ne poznajete baš najbolje danas će pokušavati od vas dobiti sve što je moguće. Nemojte pokleknuti pred nečijim suzama a svaku priču uzmite sa rezervom inače bi mogli izgubiti ne samo vrijeme nego i novac. Ako se ne osjećate ugodno u stambenom prostoru, razmislite o sitnicama koje bi mogle popraviti atmosferu.

RAK (21.06. – 21.07.)

U fazi ste u kojoj trebate poravnati račune i riješiti se svega negativnog kako bi mogli živjeti punim plućima te krenuti u novom, željenom smjeru. Putujte ako smatrate da ćete time napraviti razliku i da je to vrijedno truda ili vremena. Sad možete napraviti potez koji će vam promijeniti ostatak života, ne sumnjajte u sebe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Vrijeme je da se okušate u nečem potpuno novom. Privlačit će vas razni izazovi ali bi trebali prihvatiti onaj kojim ćete impresionirati osobe koje su vam važne u životu. Kada je u pitanju ljubav, nemojte živjeti u laži. Budite sa osobom koju volite, ne sa onom kojoj smatrate da nešto dugujete. Sada trebate razmišljati srcem.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dan je odličan za odmor i opuštanje, većina će vas tragati za svojim komadićem mira a privlačit će vas razgovori u četiri oka sa osobama od povjerenja. Netko će vam pomoći i dosta vam olakšati život svojim potezima. Ukoliko vas muče zdravstveni problemi, okrenite se prirodnim rješenjima i odmah ćete biti bolje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Organizirajte zabavu ili prihvatite poziv za izlazak. Danas se trebate okružiti sa prijateljima i pozitivnim osobama jer ćete tako najbolje napraviti odmak od svakodnevice i pritom prikupiti novu energiju. U ljubavi, bez obzira na trenutni status, očekujte nove ponude. Slobodno se upustite u flert i iskoristite svoj šarm.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Većina će vas provesti dan kod kuće i to će vam najbolje odgovarati. Ipak, suzdržite se od kritika i nemojte isticati da se ne slažete sa nečijim odlukama jer bi mogli izazvati svađu. Na prvo mjesto stavite djela a ne riječi jer ćete se tako osjećati dobro i pritom izbjeći potencijalne probleme. U ljubavi nemojte manipulirati.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti dosta nemirni i željni novih uzbuđenja. Nemojte se zatvarati u četiri zida nego radije otiđite na kraće putovanje ili provedite dan u druženju sa prijateljima. Uživat ćete u novim iskustvima stoga izazovite sami sebe i počnite raditi stvari koje vas privlače a sa kojima se susrećete po prvi put. Budite kreativni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Dan je idealan za smišljanje dugoročnih planova. Bit ćete analitični i realni ali ćete istovremeno dozvoliti sebi kreativnost i slobodu u razmišljanju. Mnogi će od vas danas shvatiti što je bitno a to će u potpunosti promijeniti vaš stav i pomoći vam da puno jasnije vidite budućnost. U ljubavi se nemojte zanositi prošlošću druge strane.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Lako ćete osvojiti srca okoline. Bit ćete šarmantni, komunikativni i prepuni kvalitetnih ideja. Moći ćete za sobom povesti ostale ili ih uvjeriti u nešto što vam je bitno. Svojim ćete pričama privući veliku pozornost ali upravo zato morate biti iskreni inače bi mogli nekoga razočarati ili povrijediti. Izbjegavajte poroke i spletke.

RIBE (20.02.-20.03.)

Tračanje vas, koliko god se osjećali dobro, može samo dovesti do problema. Nemojte dozvoliti da vas obuzmu emocije u toj mjeri da zaboravite na stavove i ciljeve. Ako pretjerate sa svojim reakcijama ili uporno odbijate drugu stranu priče, napravit ćete grešku koju ćete teško ispraviti. Nemojte se poigravati sa bivšim partnerima.