Dnevni horoskop: Uspješan dan za Bika, površne emocije kod Blizanca, kod Vodenjaka napredovanje

Danas ćete biti na prekretnici i dobiti šansu da još jednom razmislite, fokusirate se samo na ono što je bitno i prestanete se držati stvari koje nisu potrebne i funkcionalne.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo niti ljude iz poslovnog okruženja smatrati svojim prijateljima jer bi mogli pogriješiti i krivo odabrati kome ćete se povjeriti. Osoba koja je blizu vas sigurno ima skrivene motive stoga oprezno birajte sa kim ćete razgovarati i o čemu a u svakom slučaju nemojte spominjati bitne podatke.

BIK (20.04. – 20.05.)
Pred vama je potencijalno vrlo uspješan dan ali uz uvjet da ne dozvolite da vas previše okupiraju privatni problemi. Naći ćete se pred novom prilikom za poboljšanje vještina koje imate, nemojte odbijati savjete i smatrati da vam to nije potrebno. Osoba sa kojom ste bliski pojasnit će vam situaciju koja vas zbunjuje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Emocije će biti blizu površine stoga se klonite bilo kakvih rasprava sa osobama koje vas uvijek izazivaju. Ako odlučite otvoreno reći svoje mišljenje ili se suprotstaviti drugima, imajte na umu kako je izgledan ozbiljan sukob u koji će biti uvučeno više osoba. Na kraju ćete dana moći uspješno riješiti bilo kakve dileme i probleme.

RAK (21.06. – 21.07.)
Sve što vam drugi obećaju, pokušajte što prije staviti na papir. Da bi doista iskoristili sve što vam se nudi, morat ćete biti aktivni i kroz dan obaviti nekoliko sastanaka. Jako će bitno biti kako se ophodite prema drugima i jeste li spremni zauzeti neformalan pristup prilikom razgovora o ozbiljnim temama. Postavite ciljeve.

LAV (22.07. – 22.08.)
Pokušajte se što bolje organizirati a nakon što odredite koliko imate slobodnog vremena, nemojte brzati niti nuditi svoje usluge ukoliko nemate potvrdu da će one biti adekvatno nagrađene. U redu je marljivo raditi ali ćete najbolje sačuvati zdravlje ako se znate i zabaviti ili opustiti. U ljubavi ne pristajte na kompromise.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte napraviti potez ili donijeti odluku ako niste sto posto sigurni i nedostaju vam informacije. Neće svi razmišljati o vašim interesima zato se klonite onih osoba koje imaju jak ego ili gledaju isključivo sebe, radi njih bi danas mogli krenuti u pogrešnom smjeru. Bliski prijatelji će vam pojasniti situaciju u kojoj se ne snalazite.

VAGA (23.09.-22.10.)
Zadržite svoje misli za sebe. Pokušajte većinu dana biti fokusirani na ono što želite dugoročno ostvariti jer ćete tako impresionirati osobe koje vam mogu pomoći brže realizirati ciljeve. Ako se previše usmjerite na detalje, vjerojatno ćete se pogubiti i uznemiriti bez potrebe. Očekujte probleme sa voljenom osobom i ukućanima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte dozvoliti da vas nečija prazna obećanja navedu na krivu odluku. Ako želite da stvari ispadnu kako treba onda se oslonite isključivo na sebe. Danas ćete moći napraviti nekoliko zanimljivih poslovnih poteza koji će vas pripremiti za uspjeh. Imate više toga za ponuditi nego što ste svjesni, poradite na samopouzdanju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Moći ćete se iskazati u poslu ali nemojte se previše hvaliti jer bi na kraju mogli ostati jedina osoba koja nešto radi. Ukoliko ste nadređeni, nemojte uvoditi previše novih promjena jer ćete previše zbuniti ostale. Držite se onog glavnog plana ali budite spremni neke stvari promijeniti da bi se prilagodili novonastalim situacijama.

JARAC (22.12.-20.01.)
Na poslu budite iskreni po pitanju svog pogleda na stvari koje se obavljaju, slobodno dajte konstruktivne prijedloge ili predložite bolji način obavljanja stvari ali nemojte nikoga optuživati niti kritizirati. Dan je općenito povoljan za iznošenje stavova i pokretanje raznih diskusija, posebno za one koji su u tajnom odnosu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Većina će vas se naći pred zanimljivom novom prilikom ali ćete biti skloni odbiti je u strahu od toga da ćete izgubiti sve ono što već imate. Nemojte biti naivni niti brzati, ako niste sigurni o čemu se točno radi onda se obratite osobi kojoj vjerujete i pitajte je za mišljenje. Vrijeme je da krenete u novom smjeru i napredujete.

RIBE (20.02.-20.03.)
Pokušajte rasporediti posao i jasno ga odvojiti od privatnog života kako bi imali dovoljno vremena za posvetiti se voljenoj osobi ili hobiju. Morat ćete danas nešto više vremena provesti sa tajnim partnerom ili djecom, budite strpljivi i pozitivni. Ako na poslu niste sigurni kako progurati svoju ideju, pokrenite brainstorming.