Dnevni horoskop: Većini znakova fokus na ljubavnom polju

Danas nas očekuju različiti planetarni utjecaji pa samim time i pomiješane emocije koje će se tokom dana često mijenjati. Većina će znakova biti fokusirana na ljubavno polje gdje će prevladavati strastveno raspoloženje i potreba za više komunikacije. U poslu budite svjesni drugih, pošteni i spremni surađivati.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Možete očekivati povoljne rezultate u svemu što je povezano uz putovanja, izlaske sa prijateljima ili započinjanje novih projekata. U poslijednje ste se vrijeme iskazali i dali sve od sebe, vrijeme je da se odmorite i dozvolite da vam drugi pomognu. Opustite se i nemojte previše razmišljati o tome trebate li nešto delegirati.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako niste sigurni u to kako se osjećate ili ne znate kojim putem trebate krenuti dalje, držite se onih osoba koje volite i kojima možete vjerovati. Dan je odličan za opuštanje i razmišljanje o svemu kroz što ste nedavno prošli. Kada vam se slegnu dojmovi bit ćete puno sigurniji u sebe i znat ćete točno kojim putem krenuti dalje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Morat ćete se istovremeno baviti sa nekoliko različitih stvari pa vam situacija u većini trenutaka neće biti potpuno jasna. Nemojte se previše fokusirati na detalje jer bi mogli izgubiti previše vremena, sagledajte širu sliku i vodite se intuicijom. U privatnom životu ne propuštajte provesti vrijeme sa nekim koga rijetko viđate.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dosta ćete razmišljati o planovima za budućnost i tome kako možete napredovati. Nemojte biti previše strogi prema sebi niti nerealni prilikom postavljanja rokova. Dan će vam proći puno bolje ako se fokusirate na ljubav, obitelj i odnose koji su vam bitni. Posjetite onu osobu koja ne može doći do vas, putovanje će vas oraspoložiti.

LAV (22.07. – 22.08.)

Dan je idealan za druženje sa prijateljima i zabavu. Nemojte se bojati pokazati drugima da mislite na njih jer ćete upravo tako utabati put koji vodi novim prilikama. Što ćete više vremena provesti u komunikaciji sa onima u čijem društvu uživate, to će vam biti veće šanse za zaradu. Ne zanemarujte probleme u ljubavi i obitelji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete vjerojatno morati odgovarati onoj osobi koja vam je u prošlosti odredila pravila ili je od vas zahtijevala da stvari radite na drugačiji način. Koliko god smatrali da ste u pravu, niste u dobroj fazi za odupiranje ili iznošenje suprotnog mišljenja. Razmislite o tome kako bi mogli zadovoljiti druge ali i sebe.

VAGA (23.09.-22.10.)

Slobodno isplanirajte kraće putovanje, posebno ako je povezano uz posao ili druženje sa prijateljima odnosno susjedima. Dan je odličan za donošenje odluka vezanih uz stanovanje i nekretnine ali ne i za potpisivanje ugovora ili za investicije. Neće se svi sa vama slagati ali pokušajte pojasniti stvari i otvoreno reći svoj stav.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nađite se sa osobom koju cijenite zbog toga što razmišlja otvoreno i ne kritizira druge. Potreban vam je objektivan savjet kako bi mogli realizirati poslovne ciljeve. Uzmite u obzir sve promjene koje vam se čine potrebnima a koje su povezane uz karijeru ili emocije. Ne bi bilo loše barem na kratko promijeniti okruženje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte dozvoliti da vas previše uznemiri ili povrijedi ono što drugi govore. Fokusirajte se na ono što radite u određenom trenutku i uklonite bilo kakve distrakcije, jedino ćete tako izbjeći kaos i obaviti najviše što možete. Kada su u pitanju vaše mogućnosti, budite realni i nemojte se previše hvaliti. Pripazite sa hranom i pićem.

JARAC (22.12.-20.01.)

Bit će vam dosta teško udaljiti svoje misli od posla ili projekta koji želite dovršiti a istovremeno nećete moći pronaći ispravno rješenje. Nemojte prestati raditi ono što najviše volite ali pokušajte promijeniti rutinu i pronaći odmak od svega. Danas će vas iznenaditi osoba od koje to najmanje očekujete i to darom ili novcem.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Napravite nešto lijepo za osobe koje su vam drage ali sa kojima se rijetko viđate a pritom posebno obratite pažnju na poslovne suradnike ili stare kolege. Sve što napravite a što je dobro djelo, neće proći nezapaženo i bez nagrade. Nemojte odustajati od ideja koje ste već razvili i u njih vjerovali, ako treba krenite ispočetka.

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite vrlo oprezni kada je u pitanju komunikacija, bit ćete skloni pogrešno shvatiti ono što drugi govore a ako odlučite nekoga nadglasati, vjerojatno ćete doći u nevolje. Puno ćete više toga dobiti ako steknete povjerenje osobe koja je sposobna izreći svoje mišljenje i radi slično kao vi. U ljubavi izbjegavajte inat i ne udaljavajte se.

tarot-horoskop.com