Horoskopska rang lista: Koji znak je najiritantniji?

Svi imamo neke svoje “bubice” koje drugima idu na nerve. Astrolozi tvrde da na njih čak utiče i horoskopski znak u kojem smo rođeni.

Svaki znak ima neke osobine, kažu, koje drugi znakovi, ako su prisiljeni zajedno da žive i da se druže, ne mogu da razumiju. Neki su nepošteni, drugi lako krše obećanja, treći su neuredni…

“Your Tango” rangirao je horoskopske znakove po tome koliko su iritantni.

1. Ribe

Označene su kao najiritantniji znak horoskopa i to zato što vrlo često zaboravljaju da drugi ne doživljavaju stvari osjećajno poput njih. Prečesto otvaraju dušu drugima, a onda se šokiraju kad završe povrijeđeni. Konstantno zavise od podrške prijatelja i članova porodice, koji su njihove tužne priče čuli milion puta.

2. Blizanci

Nikad vam neće iskreno reći šta misle i osjećaju, jer čak ni oni to ne znaju. Prilagođavaju svoju ličnost prema potrebi, kako bi ih drugi smatrali što privlačnijim. Nikad ne možete biti sigurni da li je Blizanac iskren ili vas samo zavodi kako bi dobio ono što želi.

3. Ovan

Ovnom vlada Mars, bog rata. Ne žele non-stop da glume šefove i da se bune, ali neće se ni izvinjavati kad pretjeraju u tome. Znaju šta žele i to će htjeti da ostvare bez obzira na sve. Oni su vođe, nikad sljedbenici. Iako se to čini kao lijepa osobina, odnosi Ovnova s drugim ljudima brzo se pretvaraju u bitke.

4. Djevica

Opsesivne su, izbirljive i osjetljive. Često su pesimistične jer više od drugih primjećuju sve načine na koje bi stvari mogle da krenu po zlu. Oni su onaj horoskopski znak koji slaže “to-do” liste i stalno organizuje stvari. Doduše, jednom kad zaključe da ih ljudi doživljavaju i prilagođavaju se njima, pokazaće i svoju nježnu, opuštenu stranu.

5. Škorpija

Škorpije su na lošem glasu jer često imaju tajne, manipulišu i skloni su dramatičnosti. Teško je približiti im se, a kao što ne biste željeli da budete blizu biću po kojem nose ime, ponekad ni Škorpijama ne želite da se približite.

6. Strijelac

Kod Strijelaca se sve vrti oko zabave. S njima nikad nije dosadno, no oni jednostavno ne znaju da prepoznaju kad su stvari prestale da budu zabavne i postale ozbiljne. Otvorenog su uma, brutalno iskreni i uvijek traže novu avanturu. Iako pokušavaju da održe duge veze s onima do kojih im je stalo, ako ne možete da držite njihov tempo, ostaviće vas iza sebe.

7. Vodolija

Vodolije su strastveni oko puno stvari, žele da cijeli svet bude bolje mjesto za sve. Nažalost, bukvalisti su po tom pitanju. Iako vole ljude, ne mogu da ostvare odlične odnose s individualnim primjercima. Često su distancirani, ne teški. Ako ne možete da kliknete s njima, samo idite dalje, oni vam to neće zamjeriti.

8. Bik

Bikovi su slični Rakovima, prilično su teritorijalni i zaštitnički nastrojeni prema svakom ko im je drag. Pouzdani su, ali su jako tvrdoglavi. Nema smisla raspravljati s njima jednom kad nešto odluče.

9. Rak

Veoma su emotivni, a vrlo često zapnu u svojim emocijama. Jako su vezani za svoju porodicu i prijatelje, pa će uraditi sve za one koje vole. Kad shvate da cijenite ono što rade, još će se više truditi.

10. Vaga

Površne su, draže su mi raskošne zabave i blještavilo od dubljih veza i osjećaja. Obožavaju ljepotu oko sebe pa će se zaista potruditi da se svi do kojih im je stalo nalaze u lijepom okruženju.

11. Lav

Lavovi jednostavno moraju da budu u centru pažnje, ali nisu sebični. Jednostavno vole da su svi pogledi na njima i da ih svi hvale. Jednom kad im se ta potreba ispuni, posvetiće se drugim ljudima.

12. Jarac

Jarčevi su fokusirani na praktičnost i efikasnost, što će se nekima činiti zlobnim, no njima nije cilj da povrede druge. O svemu razmišljaju dugoročno pa ako su pomalo okrutni dok razmišljaju o produktivnosti i sigurnosti, nemojte im zamjeriti. Ispod hladne spoljašnosti krije se odana duša na koju uvijek možete da računate.

(B92)