Nagradna igra Malih ambasadora Sarajeva: Moje mjesto je najljepše, a evo i zašto

Mali ambasadori Sarajeva objavilu su novu nagradnu igru u kojoj, kako su naveli na Facebooku, može učestvovati svaki mališan iz Bosne i Hercegovine sa samo jednim likovnim i literarnim radom.

“Svoje literarne i likovne radove možete slati na neki od naših Facebook profila ili na email adresu: info@sarajevoinsider.com. Nagradna igra počinje danas i trajat će sve do 15. juna”, stoji u objavi Malih ambasadora Sarajeva

Rad treba da odgovara na zadatu temu: “Moje mjesto je najljepše, a evo i zašto”.

Najbolji radovi iz svakog mjesta bit će uvršteni u vodič naslovljen “Vodič kroz Bosnu i Hercegovinu za djecu”. Najbolji rad koji odabere žiri i koji bude imao najviše lajkova dobit će nagradu iznenađenja.

“Vi ćete nam i ovoga puta svojim lajkovima pomoći u izboru, a konačne pobjednike odredit će naš stručni žiri, koji će na osnovu vaših lajkova bodovati radove”, stoji u objavi Malih ambasadora Sarajeva.

Napominju kako nagradnim igrama nastoje potaknuti dječiju maštovitost i podržati dječije stvaralaštvo.

“Želja nam je, također, potaknuti djecu iz cijele Bosne i Hercegovine da nam predstave svoje mjesto i na taj način budu dio ovog jedinstvenog projekta”, ističu Mali ambasadori Sarajeva.

PAŽNJA! 🚨🚨🚨PAŽNJA! 🚨🚨🚨

Pozdravljeni, dragi mališani!

⭐Evo nas opet s novom nagradnom igrom. Pravila su veoma…

Posted by Mali ambasadori Sarajeva on Thursday, 28 May 2020