Neobični hobiji slavnih: Cristiano Ronaldo voli igrati Bingo, Angelina Jolie skuplja noževe, Paris Hilton fanatik žaba

Ako se pitate šta su slavni radili u karantinu, vjerovatno odgovor nije ono što biste očekivali.

Poznati pjevač Ed Sheeran ima jako neobičan hobi, a to je pčelarstvo. Ovaj muzičar, s najvećom zaradom u Britaniji, počeo se baviti pčelarstvom da bi mogao proizvesti vlastiti med na svom imanju u Suffolku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Eh? 📸 @zakarywalters

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

Mike Tyson zaljubljenik je u golubove. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji u svoje slobodno vrijeme opušta se brinući se o svom jatu golubova. Njegov najdraži ljubimac kao dijete bio je golub zvan Julius. Nakon što je Julius umro, tada 10- godišnji Mike Tyson ugledao je smetljara kako ubacuje njegovog pernatog prijatelja u kamion sa smećem te ga nije stigao ni pravilno zakopati. Sada kada se umirovio provodi velik dio svog slobodnog vremena trenirajući i utrkivajući svoje kućne ljubimce.


Mila Kunis obožava igrati videoigre. Glumica je oduvijek voljela igre, posebno World of Warcraft. Zvijezda je priznala da je provodila sate i sate zalijepljena za svoje računalo, ubijajući čudovišta i istražujući tamnice zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Macaulayem Culkinom.

Navodno je izbacila svoju naviku igranja World of Warcraft nakon što je shvatila da previše vremena provodi igrajući. Međutim, njena ljubav prema Warcraftu toliko je poznata da su programeri igrice dodali lik na temelju nje u ekspanziji za 2016. godinu, piše 24sata. hr.

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio su zaljubljenici u keramiku. Brad ima svoju studio za kiparstvo kod kuće, a Leo obožava tamo dolaziti da ga iskoristi.

Angelina Jolie sakuplja noževe. Ona je 2008. godine priznala da kupuje noževe s tupim ivicama kao poklon za sina, koji je u to vrijeme imao sedam godina.

“Mama me vodila da kupim svoje prve ‘bodeže’ kad sam imala 11 ili 12 godina. Svaka zemlja ima različite noževe. Zato sam ih počela sakupljati, a to radim još od malena”, rekla je Angelina.


Taylor Swift izrađuje snježne kugle. Ova pjevačica osvojila je svijet svojom muzikom, a osim muzike u slobodno vrijeme voli izrađivati snježne kugle, a zatim ih poklanja svojim prijateljima i porodicom. Svakog Božića Taylor napravi hrpu svečanih ukrasa, a u prošlosti je čak iznenadila svoje obožavatelje poklonivši im neke od svojih ručno izrađenih kreacija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We made real life versions of the snow globe from the Lover video because of course we did.

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Iza glamurozne Paris Hilton stoji nevjerojatni fanatik žaba. Ona se voli odmarati hvatajući žabe koje skakuću oko njenog ranča u Kaliforniji i Nevadi.

“Obožavam lov na žabe. Uhvatim žabe i stavim ih u kantu, a zatim ih pustim”, rekla je Paris.

Cristiano Ronaldo voli igrati Bingo. Navodno je strast Cristiana Ronalda prema Bingu započela kada je nakon božićnog odlaska u Veliku Britaniju 2003. godine na poklon dobio božićnu DVD verziju igre. Od tada je obožavatelj.