Pred Vagama je dan za druženja i nova poznanstva, Vodolije razmatraju dublja filozofska pitanja

OVAN

Uslijedit će manja prolazna zbrka u komunikaciji i s njom i male frustracije. Ipak, sve ćete izdržati junački. Izgledna je mala rasprava s nadređenima oko postavljanja normi i kriterija posla. Budite hladni koliko možete. Nervoza.

BIK

Danas ćete najbolje proći ako budete maksimalno diskretni i ako ne pričate previše. Važite svaku riječ. Vaši šefovi zahtijevat će određene postupke koji vam se čine nerazboriti. Ipak, ne raspravljajte, nego ih prihvatite. Bit ćete pomalo frustrirani, ali proći će.

BLIZANCI

Ako ste u paru, izaći ćete među ljude i lijepo se provesti. Ako ste sami, također izađite među ljude. Tek sada uviđate koliko je važno uspostaviti dobru saradnju s drugima. Oni vam daju, ali sad počinjete i vi davati njima. Bolje je vjerovati nego sumnjati.

RAK

Poziv za druženje bit će neobaveznog karaktera. Ako ga prihvatite i izađete, provest ćete se dobro. Razmišljate o tome kako u posao uplesti stručne osobe. Analizirate moguće kandidate. Imate smisla za humor.

LAV

Male frustracije bit će povezane s istovremenom potebom za intimnošću i društvom, odnosno javnošću. Ono što vam drugi predlože, anlaizirajte polako i u miru kako bi bili potpuno objektivni. Pozabavite se zdravom prehranom.

DJEVICA

Uporište ćete naći u svom smislu za suosjećanje s drugima. Bit ćete otvoreni i pažljivi prema drugoj strani. Niste sigurni da li otvoreno reći što mislite. Nedostaju vam još neke informacije kako bi imali cjelovitu sliku. Pričekajte.

VAGA

Pred vama je lijep dan za druženja, izlaske i nova poznanstva. Posebno dobro bi mogli proći oni koji su mladi. Ne dvojite ako treba uvesti neke novosti u radni proces. Istovremeno će vam biti važno da to učinite na fin način. Poboljšanje.

ŠKORPIJA

Vaša faza lovačkih priča mogla bi se nastaviti i danas. Pazite da nekom ne počnete ići na živce. Veze su dobro. Vjerojatno ćete obaviti malu inventuru jedne teme, a ista će vam donijeti malo zadovoljstvo. Ne pretjerujte s kolačima.

STRIJELAC

Nekima će možda biti dosta svega, neki su pak otupjeli i više ništa ni ne očekuju, a neki će uživati u samoći. Pucate na visoko, ali za to treba imati i određene kvalitete i kvalifikacije. Provjerite da li imate sve što treba. Budite umjereni.

JARAC

Danas biste mogli izaći van s prijateljima i uz njihovu pomoć prebroditi svoje ljubavne brige. Djelovat ćete na dvije fronte, onoj redovnoj i onoj koja uključuje velike planove za budućnost. Trudite se urednije živjeti, a to je dobro.

VODOLIJA

Osim malih dnevnih užitaka udvoje, danas ćete zajedno razmatrati i neka dublja filozofska pitanja. Vama baš ništa više ne stoji na putu, nego naprotiv. Ovo je vaših pet minuta u poslu i iskoristite ih najbolje što znate. Bavite se sportom.

RIBE

Današnji dan donijet će vam mnogo smisla za drušvenost, pa ako imate priliku izađite među ljude. Sve što uključuje saradnju, kontakte i razmjenu ideja danas će vam ići od ruke bolje nego inače. Osjećat ćete se jači.

Izvor: ehoroskop.net