Šatro/Mladić (38) napustio suprugu i vratio se da živi kod mame nakon što je dobio temperaturu 37.1

Mladić (38) Senad H. napustio je svoju suprugu i vratio se da živi kod majke nakon što mu je toplomjer pokazao izuzetno visoku temperaturu u iznosu od 37. 1 stepeni.

Nakon ovog šokantnog otkrića u jeku sezone virusa mladić je odlučio da je ipak premlad da bi se patio sa ženom i djecom, te je pokupio svoje stvari i odlučio da kod mame provede narednih nekoliko mjeseci dok mu se zdravstveno stanje ne popravi.

“Ja to više nisam mogao izdržati. Sav ovaj medijski pritisak oko virusa i strah i peglancija i onda još izmjerim temperaturu i bude ovako visoka. Ma nisam htio da rizikujem. Znate šta, meni je okej stvarno da se ne pravi panika i ja volim svoju porodicu, ženu i djecu i sve, ali mene niko ne pazi kao moja mama. Baš sam se prepao i skontao sam da će ona mene da izliječi mnogo brže nego što bi iko ikada uspio.

Iz tog razloga sam se ja fino pozdravio sa svima i odlučio da odem kod svoje mame da me mazi i pazi dok ne ozdravim. Nisam siguran da li je virus u pitanju ili nije, ali neću ništa da prepuštam slučaju. Bitno je fino da mi mama napravi uprženi šećer, da me mazi po glavi i da kaže da će sve biti okej. U tom slučaju ću ja fino da se oporavim i da se onda vratim svojoj kući i da budem sretan. Neću vala ni da ženu peglam sa svojom temperaturom i svim tim nekim negativnim stvarima koje uz nju idu. Kad se stanje popravi vidjet ćemo šta ćemo dalje, ali za sada je ovako najbolje”, izjavio je za šatro. info Senad H.

Senad je na kraju razgovora dodao da bi on preporučio svim mladim muškarcima koji osjete iste simptome koje je i on osjetio da pod hitno odu u roditeljski dom i tamo dobiju traženu ljubav i pažnju koja im u tim trenucima treba.