Severina čestitkom za Bajram oduševila fanove

Popularna pjevačica Severina je putem društevnih mreža čestitala Bajram svojim prijateljima i pratiteljima koji su pripadnicima islamske vjeroispovjesti.

Hrvatska zvijezda je uz fotografiju iz džamije u Abu Dhabiju dodala prigodnu kratku čestitku.

Svim mojim prijateljima islamske vjeroispovijesti, želim Bajram Šerif Mubarek Olsun.. #tb #abudhabi #grandmosque #2015 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Fotografija je na Instagramu vrlo brzo prikupila skoro 17 hiljada lajkova i nešto više od stotinu komentara. Pjevačica je dodala da se radi o fotografiji koja je napravljena 2015. godine, kao i da je napravljena u džamiji šeika Zayeda.

Podsjetimo da je Splićanka svojim pratiteljima također uputila unikatnu čestitku početkom maja gdje je fotošopirala sebe na mjesto Jovanke Broz.

Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! 🌺 Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, tetama čistačicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili 💪🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Severina je ovim četitkama definitivno privukla pažnju javnosti, te zaradila dodatne simpatije svojih pratitelja.