Tri horoskopska znaka koja ljubav pokazuju na neočekivane načine

U ljubavi, neke osobe su strastvene, neke su romantične. Nekom su romantični gestovi dio svakodnevnog života, ali neko to uopšte ne razumije, a nema ni potrebu da priprema romantična iznenađenja voljenoj osobi.

To ne znači da osobi nije stalo, to znači da smo svi različiti i da svako ima drugačije potrebe i želje u vezi. Da li ste romantični ili pripadate grupi neromantičnih znakova?

Ovan

Ovan ne može da podnese romantiku jer ne zna šta to znači. Njemu je lakše da bude pozitivan, direktan, da spremi neku večeru za voljenu osobu, nego da pusti film ili neku opuštajuću muziku. Ukoliko baš mora, onda će da kupi neki poklon, koji je praktičan i to je maksimum od Ovna. Ipak, od njega uvijek znate šta da očekujete, šta ne, ali romantici tu nema mjesta.

Lav

Jako je teško da Lav ugodi nekom drugom kada neko drugi treba da ugodi njemu. Kako uopšte izgleda kada uradi nešto za partnera, a da ne dobije ništa? On uvijek sve proračuna i razmišlja kako će to da mu se isplati. Jako je teško Lavu da nekom drugom pokloni više pažnje nego što će dobiti. Ipak, nije mu strano da ako nekog stvarno voli kupi skup poklon, rezerviše sto za večeru u nekom prelijepom restoranu ili uradi nešto što voljena osoba očekuje odavno. On kad iznenadi to bude događaj, ali ne očekujte to stalno.

Škorpija

Ovaj znak je strastven. Škorpija baš ne zna šta znači romantika. Ukoliko neko za nju spremi večeru, stavi svijeće ili joj napiše neku romantičnu poruku, ona neće da se oduševi, ali će joj biti drago. Zato, od nje može da se očekuje dobar izbor veša, ako je žena Škorpija, senzualna šminka, a ako je muškarac Škorpija, onda će svojoj partnerki umjesto večere u restoranu kupiti dobar parfem i to će da bude dovoljno. Šta god da Škorpija uradi, to treba da se cijeni, jer ona neće ništa da uradi za osobu do koje joj nije stalo. Ne mora biti romantika najbitnija, njoj je bitna posvećenost.

Izvor: Mondo.ba