Ubisoft izbacio trailer: Assassin’s Creed Valhalla bi trebao stići do kraja godine

Novi Assassin’s Creed dobio je službeno ime i trailer, a svjetlo dana bi trebao ugledati do kraja godine.

Ljubitelje video igara oduševit će ova odlična vijest, s obzirom na to da su na novi nastavak Assassin’s Creeda dugo čekali.

Assassin’s Creed Valhalla stigao je s novim trailerom i puno krvavih scena. Jedna od razlika u odnosu na prethodne verzije je što važnu ulogu igra borba pa je ovo i najžešća verzija otkako postoji dugovječni akcijski serijal Assassin’s Creed.

U novoj igri iz franšize koja traje više od deset godina, preuzimate ulogu Eivora, vođe vikinškog klana. Možete igrati kao muški član klana ili kao ženski, a imat ćete mogućnost prilagođavanja svog lika, što nije bilo uobičajeno u prethodnim Assassin’s Creed naslovima, piše Engadget.

Priča će biti smještena u mračnom dobu Norveške i Engleske, a u samoj igri će biti moguće izgraditi dom za vaš klan. Dugogodišnji fanovi igre bit će sretni što se jedan od zaštitnih znakova, hidden blade,vraća u Valhallu.

S obzirom na to da se nordijski vrhovni bog Odin pojavljuje u igri, očito je da će postojati upliv mitologije u povijesni aspekt igre.

Igra će biti dostupna za PC, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X. Na PC-ju, igra će biti ekskluziva za Epic Games Store i Ubisoft Store. Vrijedi napomenuti i da, ako kupite igru na Microsoft Storeu, moći ćete je igrati i na Xbox One i Xbox Series X.