Video/ Mahir Beathouse ne odustaje: Imao sam četiri operacije, nema nazad, samo naprijed

Popularni bh. muzičar Mahir Sulejmanović poznatiji kao “Mahir Beathouse” obratio se svojoj publici preko Instagram profila i poručio da nema predaje, ide samo naprijed i nikada nazad.

Mahir je skoro mjesec dana u bolnici nakon što je pao s velike visine, odnosno balkona svoje kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac.

Prošao je kroz četiri operacije, ali vedrog lica sa žarom u očima poručuje da se ne predaje.

Imao sam četiri operacije ali posustajanja nema, nema nazad, samo naprijed. Osmijeh je na licu, nije lažan nego stvaran. Hvala Bogu naoružan sam strpljenjem, morate biti i vi. Znam da ni vama nije lako radi korone i sve ove situacije kakva jeste”.

“Nemojte se nervirati, pokušajte biti smireni, pokušajte da vam osmijeh ne silazi s lica – to je najvažnije. Volim vas puno, hvala na podršci koju mi pružate sve ovo vrijeme. Nadam se uz Božiju pomoć da ću iz ovog izaći jači i pametniji“, rekao je Mahir Beathouse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⒹⒺⒺ ⒿⒶⓎ (@beathouseindahouse) on

Na kraju videa je svojim fanovima pokazao kako pokušava da stane na noge, a ne sumnjamo da će uskoro da se vrati svakodnevnom životu.

Mahir je pao s velike visine 23. aprila te zadobio više lomova i krvarenje, ali je bio van životne opasnosti.

Poznat je po svom projektu “Mahir Beathouse Project”, te kao član pratećeg benda Dine Merlina s kojim je počeo sarađivati od albuma “Sredinom”.

Sarajevska sehara ovu priliku koristi da Mahiru poželi što brži oporavak.