X Æ A-12 Musk: Elon Musk i Grimes odabrali neobično ime za svog sina

Elon Musk i pjevačica Grimes postali su roditelji dječaka, njezinog prvog djeteta i njegovog šestog sina, kojeg su nazvali X Æ A-12 Musk.

“Kvintesencija (a / k / a Æther) je peti element. On povezuje 4 klasična elementa: vodu, vatru, zemlju i zrak. To je najjači, najmoćniji element”, napisao je jedan tviteraš, no Elon još nije potvrdio (ni objasnio) značenje imena bebe.

Inače, Elonova partnerica Grimes, pravog imena Claire Boucher, ranije je objasnila da će djetetu dopustiti da samo odredi spol te da će bebu oslovljavati zamjenicom “oni”.

“Njihova privatnost mora biti zaštićena jer su postali slavne osobe bez vlastitog pristanka. Ne želimo ih označiti određenim spolom ako se ne budu tako osjećali kroz život”, dodala je referirajući se na svoje tada još nerođeno dijete.

Tad je otkrila i da su ona i Musk već odabrali ime za dijete, ali ga nije htjela podijeliti s javnosti jer je “previše avangardno”. Rekla je da su im svi bliski ljudi kojima su otkrili tu tajnu rekli da je ime užasno. Zaključila je da oni nisu sposobni cijeniti posebnost imena.