Dnevni horoskop: Bik entuzijastičan, Djevica nesigurna, Ribe prihvataju izazove

Naglasak će biti na komunikaciji i druženju a mnogi će spontano slaviti.

Očekuju se brojni razgovori koji će osigurati razmjenu tačnih informacija i novih ideja. U privatnom će životu mnogi saznati drugu stranu priče i suočiti se sa situacijom.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Riješite se svega što vas usporava ili vam smanjuje motivaciju. Vrijeme je da odbijete one osobe koje vam stvaraju pritisak i od njih se udaljite ali i da se riješite bilo kakvih distrakcija. Godit će vam putovanje ali ako niste u mogućnosti otputovati dalje, pokušajte barem u mjestu stanovanja pronaći nešto novo i zanimljivo.

BIK (20.04. – 20.05.)
Bit ćete vrlo entuzijastični i voditi se idejom da možete promijeniti ljude oko sebe. Razmislite još jednom jer iako možete neke stvari poboljšati, bit će potrebno više od obrnute psihologije da bi drugi zbilja vidjeli stvari na vaš način. U ljubavi će mnogi pronaći rješenje koje će ih približiti voljenoj osobi i prošlost ostaviti iza sebe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Uložite nešto više truda u sve aktivnosti koje su povezane uz posao i financijski napredak. Ako dozvolite da vas netko uvuče u besmislene rasprave, osim što ćete izgubiti dragocjeno vrijeme još ćete na kraju biti emotivno iscrpljeni a u poslu nećete ostvariti zadano. Budite poduzetni, naučite se bolje prezentirati i gledajte sebe.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte odbijati one mogućnosti koje vam nude nešto novo jer će vas upravo one dovesti do dodatne zarade. U ljubavi možete očekivati značajna poboljšanja stoga obavezno isplanirajte bližu budućnost sa voljenom osobom a posebnu pozornost posvetite škakljivim temama. Oni od vas koji su slobodni trebaju izaći u društvu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Razmislite o svemu onom što imate i o onom što možete napraviti prije nego što počnete tražiti nešto potpuno novo ili svoju pozornost posvetite novoj osobi. Bez obzira o kojem se životnom polju radilo, budite iskreni prema sebi i uvijek krenite od toga koliko možete realno napraviti. U privatnom životu očekujte nov izazov.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Većina će vas danas biti nesigurna. Teško ćete moći pronaći balans između posla i zabave. Pokušajte staroj ideji pristupiti na nov način, posebno ako se tiče posla, jer ćete jedino tako doći do nove ponude i u konačnici boljih rezultata. Osoba koja je na visokoj poziciji tražit će od vas da neke stvari pojasnite i pokažete rezultate.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte vjerovati osobi koja se već nekoliko puta pokušala sa vama poigravati u emotivnom smislu. Budite spremni neke stvari raditi drugačije ako želite ostaviti bolji dojam na osobe koje ste tek upoznali. Dan je povoljan za bavljenje tjelovježbom i rješavanje zdravstvenih problema. U ljubavi obratite pažnju na detalje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako imate dovoljno vremena i smatrate da će vam to donijeti bolje rezultate, isplanirajte poslovno putovanje. Danas ćete biti iznimno uspješni u komunikaciji u četiri oka pa bi bilo najbolje izbjegavati telefonske dogovore ili dopisivanje. Mogući su problemi kod kuće, koliko god se osjećali bespomoćno nemojte dati da vas zbune.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Očekujte nesigurnost. Mnogi neće biti sigurni trebaju li otići ili ostati, odgoditi neke stvari ili napraviti potez a posebno ćete teško moći predvidjeti kako će pojedine odluke utjecati na vašu budućnost. Nemojte se baviti novim projektima niti preuzimati na sebe nove odgovornosti. Uspjeh će vas pratiti na polju financija i ljubavi.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas bi se trebali najviše fokusirati na privatne probleme. Moći ćete definirati što točno nije u redu i tko je kriv za situaciju u kojoj se nalazite. Razmislite o tome kako možete poboljšati vlastitiživotni stil i postoji li osoba kojoj je do vas stalo a sa kojom bi mogli razviti bolji odnos. Nemojte ignorirati potrebe prijatelja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Trebali bi još jednom razmisliti o odlukama koje ste nedavno donijeli i usput provjeriti nove opcije. Moći ćete zaraditi dodatan novac, posebno ako se okrenete humanitarnom radu. Na poslu ćete se osjećati jako dobro ako možete doprinijeti tuđem radu, slobodno iznesite nove ideje i pokoju kritiku. Budite uporni i optimistični.

RIBE (20.02.-20.03.)
Razmislite o društvu u kojem se krećete. Trebali bi se više družiti sa onima koji vas mogu inspirirati, raspolažu sa informacijama, mogu vas dovesti u dodir sa novim projektom ili drugačijim načinima razmišljanja. Nemojte potrošiti previše novca ali se pokušajte upustiti u nove stvari koje su vas oduvijek zanimale. Prihvatite izazove, piše tarot-horoskop.