Dnevni horoskop: Kreativna energija će pomoći mnogim znakovima da zaborave prošlost

Trigon Mjeseca u Djevici sa Uranom sigurno će ujutro donijeti iznenađenja, neočekivane razvoje situacija ali i nova rješenja za stare probleme. Većinu će dana prevladavati kreativna energija koja će mnogim znakovima pomoći da zaborave na prošlost i posvete se onim odnosima koji su kvalitetni i imaju potencijal.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas trebate postaviti temelje za sve ono što očekujete da ćete realizirati ili pokrenuti kroz sljedeći tjedan. Možete puno toga implementirati i ostvariti uspjeh ali samo ako ste svjesni vremenskih ograničenja i spremni preuzeti kontrolu nad određenim poslovima koji nisu vaša odgovornost. U ljubavi je pred mnogima pomirenje.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte miješati novac i financije sa romantikom odnosno privatnim odnosima. Mogli bi izgubiti puno više od novca ako ne pripazite na to kako ga trošite. Nemojte drugima dati pristup svom bankovnom računu. U privatnom životu očekujte ugodnu atmosferu ali se nemojte previše opustiti kako ne bi otkrili nečije tajne.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas ćete biti spontano iskreni i otvoreni, nemojte misliti da ćete ikoga zavarati ako pokušate u razgovoru sakriti što osjećate. Emocije će vam kroz čitav dan biti na površini što bi vas moglo i u poslu dovesti do nepovoljne pozicije. Ljubavni će odnos za većinu biti nejasan, trebali bi u njega uložiti više vremena i truda.

RAK (21.06. – 21.07.)

Pripazite na ono što govorite jer bi moglo ispasti da ste ponudili drugima nešto što ne možete dati. Kada je u pitanju posao, ako se previše opustite, netko bi vas mogao početi iskorištavati ili bi se mogli suočiti sa novitetima koji će vas jako iznervirati. Fokusirajte se na ono što morate napraviti i sami pokrenite promjene.

LAV (22.07. – 22.08.)

Iskoristite povoljne okolnosti i činjenicu da imate pozornost onih koji donose odluke. Većina će o vama imati vrlo pozitivno mišljenje stoga prezentirajte što želite, posebno one ideje koje nisu ni nalik na one uobičajene. U privatnom ćete životu steći novo poznanstvo i sigurno dobiti interes od strane osobe koja ima veliku moć.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako greške želite svesti na minimum, morat ćete sve obavljati sa dodatnim oprezom. Posebnu pažnju posvetite brojevima i rokovima jer su tu vjerojatne pogreške na čije ćete ispravljanje danas izgubiti previše vremena. Prije nego što donesete bilo kakvu odluku, za svaki slučaj prvo pustite druge da kažu svoj stav ili mišljenje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Imat ćete pozornost okoline a upravo tu rijetku priliku trebate iskoristiti kako bi ostvarili barem dio ciljeva ili sebi otvorili nova vrata. U prilog vam ide sve što je povezano uz putovanja i komunikaciju pa se pokušajte organizirati tako da sve stignete. U privatnom životu se nemojte povlačiti niti suzdržavati prilikom razgovora.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Neke bi stvari mogli propustiti samo zato što se bojite neuspjeha a upravo si to danas ne smijete dozvoliti. Očekuje vas jako dobar dan ali ćete imati previše mogućnosti i nedovoljno informacija da bi odabrali samo jednu. Potražite savjet osobe koja ima iskustvo a imajte na umu da ovaj put neće biti naglasak na praktičnosti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Većinu ćete dana biti umorni ali ne smijete zanemariti posao inače ćete nakupiti zaostatke i preko vikenda nećete moći raditi ono što najviše volite. Nemojte prihvaćati „ne“ kao odgovor, posebno prilikom razgovora sa kolegama ili klijentima. Danas ćete sa lakoćom dokazati da ste u pravu, da nekoga volite ili da ste pedantni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Dan nije povoljan za putovanja kao ni za iznošenje mišljenja pred većim brojem ljudi. Previše će toga ovisiti o onom što danas izgovorite a ako pokušate neke stvari ubrzati sigurno ćete kod sugovornika izazvati nemir i revolt pa na kraju sve još više usporiti. Budite lukavi, sve dobro promislite i stalno promatrajte što se događa.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

U poslu se fokusirajte na detalje da bi uočili nešto što je promaknulo ostalima i došli do pohvala odnosno bolje pozicije. U privatnom životu možete očekivati slučajan susret koji će vas dovesti korak bliže nečemu što ste jako dugo željeli. Dan je idealan za sve poslove povezane uz novac a dio vas će dobiti priliku za napredovanje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Kada je u pitanju posao a posebno odnosi sa klijentima ili suradnicima, slušajte, učite i promatrajte kako bi izbjegli potencijalne probleme. Danas ćete biti previše okupirani obavezama a to može lako dovesti do pogrešaka i manjih nezgoda. Nemojte dozvoliti da prilikom donošenja odluke presudan faktor bude novac.