Dnevni horoskop: Rak dobro raspoložen,Škorpion nezadovoljan, Strijelac zbunjen

Dan ne mora biti loš, isključivo o nama ovisi kakav će biti stoga vjerujte svojoj intuiciji i izbjegavajte pretpostavke.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Netko će vam otvoriti nova vrata i pomoći vam tako da stvari radite na drugačiji, bolji način. Pobrinite se za privatne i poslovne probleme tako što ćete organizirati ugodan razgovor usmjeren pronalasku rješenja ili kompromisa. Oni od vas koji nisu sigurni u odabrani smjer, trebali bi iskombinirati prošlo iskustvo sa savjetima.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imat ćete jako puno ideja ali ako ih samo iznesete a onda nastavite po starom, ne možete očekivati napredak. Nemojte dati da vas drugi ljudi usmjeravaju ili donose o vama odluke bez da su vas išta pitali. Preuzmite kontrolu nad svojim životom, okrenite se potrazi za istinom i novim prilikama pa ćete otkriti bolju priliku.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte gubiti vrijeme na beznačajne svađe ili rasprave sa djecom, rodbinom ili prijateljima nego se radije koncentrirajte na posao koji vas čeka i pokušajte napraviti plan koji će vam olakšati tjedan. Niste u fazi u kojoj bi trebali posuđivati novac drugima ili od drugih. Vodite se time da trenutno trebate marljivo raditi i štedjeti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Većinu ćete dana biti dobro raspoloženi i odmorni. Slobodno provedite vrijeme u zabavnim aktivnostima ili organizirajte večernje druženje sa prijateljima. Poslijepodne su moguće trzavice u ljubavnom odnosu a iako se ne trebate njima pretjerano zabrinjavati, razmislite o tome što druga strana najviše ističe i koliko je u pravu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Komunikacija će vas dovesti do nekoliko dobrih potencijalnih prilika povezanih uz investicije ili pravni problem. Privlačit će vas osoba koja neće biti potpuno iskrena po pitanju onoga što prema vama osjeća, nemojte dozvoliti sebi prevelike emocije ili barem nemojte pokazati ushićenje. Prije izlaska jasno odredite budžet.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ako vas danas netko iznenadi i šokira svojim riječima, nemojte to primati srcu jer ta osoba vjerojatno ima loš dan. Imajte razumijevanja za druge ali nemojte nikome dozvoliti da prijeđe granicu. Kada su u pitanju voljene osobe, nemojte im isticati mane nego im radije pomozite riješiti se stresa i briga. Cijenite ono nematerijalno.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ukoliko planirate putovanje, provjerite sve po kući prije nego što odete. Dan će vam uljepšati izlasci i bavljenje aktivnostima koje vas zabavljaju a ako prihvatite poziv za kavu, sigurno ćete upoznati osobu koja će vas inspirirati. U fazi ste u kojoj ćete sigurno proširiti krug prijatelja i zato birajte društvo sebi ravnih osoba.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete u nekoliko navrata biti nezadovoljni jer će postojati stvari koje želite raditi i smatrate ispravnima a okolina će od vas zahtijevati nešto potpuno drugo. Ako se nađete u situaciji da morate birati, odlučite se za ono što vodi ljubavi i romantici. Potencijalni konflikt sa prijateljima nećete moći riješiti, radije se zabavite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Budite pošteni i moralni jer se jedino tako nećete suočiti sa nezadovoljstvom osobe snažnog karaktera. Oni od vas koji se dvoume između različite kulture ili životnog stila, danas će osjetiti zbunjenost koja za sobom povlači psihički umor. Komunikacija će vam pomoći donijeti ispravnu odluku, birajte kome ćete se povjeriti.

JARAC (22.12.-20.01.)
Iako tako ne mislite, možete promijeniti neke stvari a istovremeno zaraditi novac. Da bi uspjeli u svojim namjerama morat ćete pažljivo balansirati između materijalnog i nematerijalnih vrijednosti. Nemojte trošiti previše vremena na analiziranje prošlosti, radije se okrenite novitetima i pokušajte što bolje organizirati.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Održite svoja obećanja ili budite iskreni pa otvoreno recite zašto to ne možete. Danas će se sve svoditi na međuljudske odnose a mnogi će imati potrebu bolje upoznati određenu osobu. Pokazat ćete kako ste pažljivi i empatični a to će zadiviti osobu do koje vam je istinski stalo. Nemojte trošiti energiju na tuđe svađe i tajne.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ispravite sve što smatrate da ste napravili pogrešno. Nikad nije kasno za istinu a sve dok ste iskreni po pitanju prošlosti, sadašnjosti i onoga što želite u budućnosti, ništa vam neće stati na put. Imajte na umu da nećete moći ostvariti napredak ako smatrate da su drugi krivi za sve. Svaka priča ima dvije strane, budite objektivni, piše tarot- horoskop.