Dnevni horoskop: Strijelac uspješan u komunikaciji, Raka očekuju rasprave i manji problemi

Venera će obilježiti naše živote sa ljubavlju, ljepotom i povoljnim financijskim prilikama dok će vatreni Mars dodati dozu agresivnosti, strasti i rizika. Danas ništa neće biti crno ili bijelo niti će one ključne informacije biti dostupne svima. Budite spremni na istraživanje i uvijek imajte na umu tko vam što govori.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Proširite ideje koje imate, nemojte se ograničavati pravilima niti tuđim iskustvima. Prikupite sve informacije koje su vam potrebne da bi pokazali kako raspolažete kvalitetnim znanjima inače nećete moći druge uvjeriti u to da vas podrže. Oni od vas koji planiraju poslovni sastanak u drugom poduzeću ostvarit će zanimljiv uspjeh.

BIK (20.04. – 20.05.)

Taman kad pomislite da ste sve predvidjeli i da ishod može biti samo povoljan, netko će vam stvoriti problem. Nemojte sve shvaćati previše ozbiljno jer se radi o prolaznim poteškoćama. Slobodno ostanite zaigrani i okrenuti humoru ali istovremeno budite odlučni i završite ono što ste započeli. Najbitniji će biti vaš stav.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ako ste već odredili plan i pokrenuli aktivnosti koje vode realizaciji ciljeva, nemojte stvari mijenjati niti se predomišljati. Upravo će vas eventualne nagle promjene dovesti do problema a rijetko će tko imati razumijevanja za nove ideje koje imaju u sebi dozu nerealnog. U ljubavi je vrijeme da vjerujete sebi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Na svim životnim poljima možete očekivati rasprave i manje probleme. Nemojte se previše upuštati u tuđe poslove niti miješati u ljubavne probleme prijatelja. Na poslu će vam pomoć ponuditi osoba koja zapravo nije na vašoj strani i to kako bi ostvarila korist, ako želite obaviti sve kako spada onda računajte na svoj talent.

LAV (22.07. – 22.08.)

Počnite više cijeniti svoj rad i slobodno pokažite da ste ponosni na ono što ste do sad napravili jer ćete tako privući u svoj život osobe koje vam žele dobro i koje su vas spremne podržati. Ljubav će vam danas kucati na vrata ali će vam se o glavu obiti bilo kakve promjene koje donesete u zadnji trenutak. Držite se prvog plana.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Osoba sa kojom ste bliski pretjerat će sa svojim riječima i reakcijama te vas ostaviti zbunjenima. Pretjerane brige vam neće pomoći, radije se fokusirajte na pronalazak konkretnih rješenja. Naučite prihvatiti druge ljude i pokažite razumijevanje za tuđe probleme, jedino ćete tako izbjeći nevolje i krenuti u pozitivnijem smjeru.

VAGA (23.09.-22.10.)

Započnite nešto novo ili se okrenite sklapanju novih poznanstava. Dan je idealan za uključivanje u aktivnosti koje vas zanimaju a drugačije su od onoga čime se inače bavite. Sreća će pratiti one od vas koji danas putuju a u ljubavi možete ostvariti ozbiljniji napredak. Uživajte u svemu što vam život nosi i ne vraćajte se u prošlost.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Da bi izbjegli probleme kod kuće, morat ćete reagirati brzo i isključiti emocije iz procesa donošenja odluka. Bez obzira na količinu posla koji imate, pokušajte nešto više neformalno komunicirati sa kolegama ili se okrenite novim metodama rada. Dan je idealan za učenje kao i za putovanja koja vode novim informacijama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iskoristite dan kako bi se što više družili sa osobama koje dijele vaše interese ili pripadaju istoj skupini kojoj i vi. Bit ćete jako uspješni po pitanju komunikacije pa je tako dan idealan za rješavanje problema u međuljudskim odnosima ali i za prikupljanje poslovnih informacija. Netko će vas iznenaditi lijepom gestom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Imat ćete dojam kako je sve u redu ali su vjerojatni neočekivani problemi sa nekim od prijatelja ili rodbine. Nemojte izbjegavati razgovore o svojoj prošlosti a ako ne možete prestati razmišljati o osobi koja vam je bila draga, kontaktirajte je jer bi vam mogla dati bolji pogled na budućnost. Na poslu se nemojte inatiti kolegama.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Dobra djela će vam se višestruko vratiti. Razmislite o tome što želite raditi u budućnosti a onda djelujte kako bi se što prije doveli do odgovarajuće pozicije. Dan je idealan za razgovore za posao i pokretanje vlastitog posla. Oni od vas koji su zadovoljni trenutnim zaposlenjem mogu profitirati ako se udruže sa novim kolegama.

RIBE (20.02.-20.03.)

Prije nego što odlučite prihvatiti veći rizik, još jednom provjerite jeste li sve uzeli u obzir. Dan je povoljan za rješavanje papirologije, posebno one povezane uz pravna pitanja. Nemojte činiti prvi potez bez da se pojavila odgovarajuća prilika. U privatnom životu se obavezno držite istine inače ćete izgubiti kontrolu nad situacijom, piše tarot-horoskop.com.