Dnevni horoskop: Vodolija uspješna u biznisu, Ribe motivirane i pune energije

Polako ulazimo u period Punog Mjeseca u Strijelcu pa će tako ovaj ponedjeljak za većinu znakova proći radno, ali ćemo istovremeno staviti veći naglasak na obitelj i dom. Fokusirat ćemo se na međuljudske odnose i pokušati pronaći balans između različitih očekivanja ili potreba. Očekujte dobre ideje i prilike, javlja tarot-horskop.com.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Dajte sve od sebe kako bi pomogli osobi koja vam može nešto ponuditi zauzvrat. Mnogi će danas započeti jedan poseban partnerski odnos koji će im osigurati bolju budućnost i biti na obostrano zadovoljstvo. U privatnom životu nemojte misliti da morate slijediti tuđa životna uvjerenja da bi stvari uspjele, ostanite vjerni sebi.

BIK (20.04. – 20.05.)

Pripremite se na dosta težak dan u kojem će okolina od vas očekivati različite stvari. Nemojte popuštati pred pritiskom i pokušajte samostalno rasporediti svoje vrijeme. Kada su u pitanju rokovi, budite jasni i odmah dajte do znanja ako za nešto nemate dovoljno vremena. Mogući su zdravstveni problemi izazvani stresom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Upustite se u nove izazove ili preuzmite na sebe obaveze koje vas intrigiraju jer ćete tako ostvariti veći napredak nego što mislite. Većina će vas ubrzo ostvariti poslovne ciljeve ali da bi izvukli iz svega ono najbolje, prezentirajte stvari na originalan način i još jednom istaknite svoju sposobnost multitaskinga. Budite uporni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Koliko god se bojali neprovjerenih načina, krenite upravo onim putem koji se čini najneizvjesnijim jer ćete tako dobiti priznanja za svoj pristup i pokazati drugima sve talente. Nemojte ignorirati manje probleme povezane uz poslovno partnerske odnose jer bi vas netko mogao iskoristiti. Danas postavite nova pravila.

LAV (22.07. – 22.08.)

Odgodite planove za putovanje sve dok niste sigurni u to da možete opravdati vrijeme koje negdje provedete i troškove koji nastanu. Možete se odlično provesti u poznatom okruženju ali se morate opustiti te staviti veći naglasak na druženje i upoznavanje novih osoba. Povežite se sa onima koji žive na način na koji bi i vi voljeli.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte gubiti vrijeme na teoretiziranje i priče o tome što bi trebalo napraviti, radije se fokusirajte na konkretna djela. Ako pretjerate u svojim reakcijama mogli bi zbuniti okolinu i prikazati se kao nestabilna osoba. Vrijeme je da se malo povučete i da pojasnite prošle poteze, posebno ako isto to očekujete od drugih

VAGA (23.09.-22.10.)

Ostanite smireni i nemojte mijenjati stvari u zadnji trenutak, jedino ćete tako ostvariti pravi uspjeh i dovršiti nešto na čemu radite dulje vremena. Oni od vas koji su frustrirani ljubavnom situacijom trebali bi staviti naglasak na svoj šarm i zabavu. Uključite se u aktivnosti u koje vjerujete i držite se osoba koje poštujete.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit će vam dosta teško kretati se u društvu onih osoba sa kojima ste emotivno povezani pa su mogući sukobi sa članovima obitelji, bliskim kolegama i prijateljima ali i sa voljenom osobom. Klonite se škakljivih tema i provedite što više vremena sa smirenim ljudima koji će vam pomoći da dođete do rješenja i ispravnih odluka.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Putovanje će vam se isplatiti, posebno ako je povezano uz posao ili financijske planove. U privatnom životu očekujte melodramu, iako ćete se teško sa time nositi i osjećati se krivima, najbolje bi bilo distancirati se. Iznesite ideje koje smatrate intrigantnima, danas ćete dobiti zanimljive komentare i doći do novih spoznaja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Držite distancu i klonite se osoba koje su agresivne ili vas već neko vrijeme pokušavaju okrenuti u smjeru kojim ne želite ići. Provjerite nešto što vas zanima jer bi uz malo poduzetničkog duha mogli pokrenuti nešto novo što će postati solidan izvor prihoda. Ako u ljubavi želite iznenaditi drugu stranu, jasno pokažite svoje emocije.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Nemojte odustajati od svojih ciljeva nego pokažite još veću upornost da bi konačno dobili ono što želite. Bit ćete uspješni u svim poslovnim i financijskim aktivnostima ali ne i u privatnom životu. Kada su u pitanju emotivni problemi, mogli bi ostvariti neuspjeh ako ste bili neiskreni i nepošteni prema osobi koju najviše volite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete prepuni energije i motivirani za promjene. Ipak, prije nego pokušate neke stvari korigirati ili prilagoditi sebi, istražite o čemu se točno radi jer vjerojatno u početku nećete raspolagati svim informacijama. Na svim životnim poljima razmislite o činjenicama i ignorirajte glasine inače ćete sami sebi stvoriti haos.