Garden of Dreams uskoro ponovo pred publikom

Drugi Garden of Dreams Festival održati će se u novom terminu, ali zagrijavanje počinje uz novi GoD event. Dok je festival najavljen za august, event je zakazan za subotu (13.6.).

Teniski centar Una je mjesto gdje će se ovaj event odvijati.

Garden of Dreams ekipa je još u martu otvorila novu sezonu, priredivši nezaboravnu noć ljubiteljima elektornskog zvuka ugostivši Eagles & Butterfliesa. Nakon toga je bio zakazan nastup Jimija Julesa, koji je, nažalost, zbog pandemije koronavirusa otkazan.

No, iako su naljepši snovi u magičnoj sarajevskoj Bašti snova nakratko prekinuti, GoD tim se potrudio svim svojim fanovima olakšati ostanak kući, ali i nadoknadti otkazani event, vodeći ih na serijal magičnih, virtuelnih putovanja širom BiH, u okviru projekta Garden of Dreams presents BiH, koji se već pozicionirao kao ponosni čuvar kulturne i historijske baštine Bosne i Hercegovine. Međutim, došlo je vrijeme da Graden of Dreams ekipa nastavi tamo gdje je stala te ponovo, nakon tri mjeseca, napokon upriliči jedan GoD event pred svojom publikom.

“13. juna otvaramo novo poglavlje u našim plesnim životima i to na mjestu na kojem smo zatvorili prvo izdanje Garden of Dreams Festivala prošle godine, a to je Teniski centar Una”, poručuju organizatori.

After Affair, The Provincials, Fedja Knajdl, Calkins, Luka Čikić i Katze obećavaju elektronski spektakl, 11 sati nezaboravne zabave i najkvalitetnije muzike.

Ovaj GoD event, kao i oni koji nam predstoje, bit će svojevrsna uvertira za drugo izdanje Garden of Dreams Festivala, koje nas očekuje 15. i 16. augusta, i koje ove godine u Sarajevo dovodi neka od najaktuelnijih imena na svjetskoj elektronskoj sceni koja će zapaliti plesni podij, a publici donosi dva dana nezaboravne zabave uz vruće ritmove elektornske muzike te ples pod zvijezdama i suncem na bajkovitim lokacijama širom bh. prijestolnice.

Pretprodajne ulaznice za nadolazeći Garden of Dreams event dostupne su online, putem sistema kupikartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima ovog sistema širom BiH, a karte će biti moguće kupiti i na ulazu u Teniski centar Una, na dan eventa. S obzirom na aktuelne mjere žaštite, broj ulaznica koje su puštene u prodaju je ograničen, stoga požurite kako bi osigurali svoje mesto u sarajevskoj Bašti snova i bili dijelom magije elektronskog zvuka koju samo Garden of Dreams može ponuditi.

Za više informacija posjetite Garden of Dreams profile na društvenim mrežama.