Oduševio fanove: Mohamed Salah platio gorivo svima koje je zatekao na benzinskoj pumpi

Mohamed Salah, poznati fudbaler Liverpoola, više puta u svojoj karijeri dokazao je da ga bogatstvo i slava nisu promijenili, te da rado dijeli sa drugima.

Liverpoolova zvijezda redovito sudjeluje u humanitarnim akcijama u rodnom Egiptu, pomaže lokalnoj zajednici u Liverpoolu, a jučer je svojim potezom oduševio nekolicinu nepoznatih ljudi, prenosi Index.

Egipćanin je na putu do treninga stao na benzinskoj pumpi kako bi u svoj skupocjeni Bentley nasuo gorivo. Obučen u Liverpoolovu trening-majicu te s gumenim rukavicama, Salah je pozirao jednom navijaču i ušao u prodavaonicu benzinske pumpe.

Nakon što je platio račun, Salah je odlučio platiti gorivo svima koji su se u tom trenutku zatekli na pumpi, što je izazvalo oduševljenje među Liverpoolovim navijačima na društvenim mrežama.

“Pa tko ga ne bi volio. On je moj heroj”, samo je jedan od stotina komentara zahvale i pohvale na Salahov račun.

Nakon što je razveselio okupljene, Salah je otišao na još jedan trening u sklopu Liverpoolovih priprema za nastavak sezone. Premiership ponovno počinje sljedeće srijede utakmicom Cityja i Arsenala, a Liverpool će prvi ispit nakon gotovo tri i pol mjeseca pauze imati u nedjelju, 21. juna, u gostima kod Evertona.

Momčadi Jürgena Kloppa za naslov prvaka nedostaje još samo šest bodova. Titulu će proslaviti već sljedećeg vikenda ako City izgubi od Arsenala, a Liverpool pobijedi Everton.