Šatro/ Hrvatska spremila ponudu ljetovanja u Photoshopu za građane BiH

Republika Hrvatska je ponovo uvela četrnaestodnevni karantin za građane iz naše zemlje, zbog drugog vala koronavirusa koji je buknuo u Bosni i Hercegovini.

Svjesni da naši građani nemaju toliko dana godišnjeg odmora, uveli su posebnu ponudu po jako pristupačnim cijenama, piše šatro.

“Ministarstvo turizma Republike Hrvatske odlučilo je da investira u novi vid turističke ponude, koji je prilagođen novonastaloj situaciji zbog novog vala virusa. Iz budžeta smo izdvojili oko 750.000 kuna, kako bismo finansirali rad 2.000 dizajnera koji će našim klijentima praviti fotošopirane fotografije kakve god žele. U ponudi su različiti paketi u ovisnosti gdje gosti žele da ljetuju, koji tačno aranžman bi uzeli, te koliko bi prijatelja išlo s njima. Ono što možemo garantovati da će fotografije izgledati bolje nego da su se fizički slikali na tim lokacijama”, rekao je ministar turizma Republike Hrvatske Gari Capelli.

Ponudu su prilagodili za svačiji džep, te će naše građane prisjetiti na ljepša vremena kada su mogli bez problema boraviti na ovoj obali Jadrana.

“Naši dizajnerima je potrebno samo da pošaljete svoje fotografije, ostalo je na njima. Izaberete destinaciju u ovisnosti od budžeta kojim raspolažete i oni vas montiraju na pješčane plaže, jahte, časove ronjenja, skupe diskoteke, sve ono što bi voljeli obići kada bi došli u Hrvatsku. Bitno je naglasiti da se ovi aranžmani mogu platiti u tri rate, te ćemo tako omogućiti građanima Bosne i Hercegovine da u što većem broju nam dođu na ljetovanje, barem kao pikseli”, dodao je Capelli.

Najjeftiniji aranžman iznosi skromnih 850 KM, a cijene idu sve do 5.000 KM, u ovisnosti kakav serijal fotografija želite.