Velika Britanija: Zaposlenici Amazona zaručnički prsten upao u paket, moli ljude da ga vrate ako ga pronađu

Žena je pokrenula veliku potragu u Velikoj Britaniji kako bi pronašla srebrni zaručnički prsten s dijamantima koji joj je slučajno upao u paket s kojim ga je poslala kupcu

Jasmine Paget (18) iz Swansea ostala je u šoku kad je na kraju smjene shvatila da na ruci više nema svoj zaručnički prsten, piše Daily Mail.

Zaposlenica Amazona radi na pakiranju narudžbi, a nedavno se zaručila sa Joshom Manningsom (20). Zaprosio ju je prije Valentinova. Srebrni prsten u sredini ima glavni dijamant, a okružuju ga manji dijamanti.
Vjeruje da joj je prsten ispao u jedan od nekoliko stotina paketa koje je u subotu pripremala za kupce.

S posla se vratila očajna, a priču je podijelila na društvenim mrežama. Moli ljude da provjere pakete koje su primili od Amazona i provjere je li možda njezin prsten u nekom od njih.

Ljudi su podijelili njezin post, a nesretni par se nada kako će pošteni kupac pronaći prsten i vratiti ga Jasmine.

I know this is a long shot off, but if anyone receives an amazon parcel with an engagement ring in please could you let…

Posted by Jasmine Paget on Saturday, 6 June 2020

“Mislim da sam prsten izgubila u zadnjem satu smjene jer sam ga svako toliko pogledavala i divila mu se, a kad sam u tom periodu pogledala, više ga nije bilo. Shvatila sam da je prsten nestao u 5:50, a to je bilo baš na kraju moje smjene. Bila sam očajna, osjećala sam srce u trbuhu, počela sam plakati i otišla voditelju kako bih otkrila postoji li način da ga pronađem. Definitivno je završio u kutiji, a nismo mogli ustanoviti u kojoj i to je bilo frustrirajuće”, objasnila je.

Kazala je kako na sat pripremi 160 paketa, a pakira toliko različitih predmeta da nema načina kako bi otkrila u kojem je završio prsten.

“Sva sreća, Josh je pun razumijevanja. Našalio se sa situacijom kako bi mi olakšao. Odgovor na društvenim mrežama je bio nevjerojatan i trudimo se ostati pozitivni u nadi da će ga netko pronaći”, zaključila je.