Dnevni horoskop: Bikovi i Lavovi trebaju pripaziti na voljene osobe, a Ribe moraju kontrolisati svoje emocije

Očekuje vrlo ugodno jutro i prijepodne.

Iako će prevladavati ležernost i nonšalantnost, te sklonost humoru i zabavi, većina će uredno obavljati zadane poslove i ostvariti uspjeh.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas nemojte vjerovati svemu što čujete, niti se uvrijediti na nečije komentare. Većinu će dana prevladavati opuštena atmosfera, a mnogi će u šali reći bezazlene kritike koje bi mogli shvatiti doslovno. Svoje ideje slobodno podijelite sa drugima, ali pripazite na granicu i imajte na umu ko će vam pomoći, a ko sigurno neće.

BIK (20.04. – 20.05.)

Njegujte odnose sa osobama koje su vam bitne. Osoba koju volite sigurno će vam pomoći prebroditi bilo kakve teške ili izazovne trenutke, ali samo ako otvoreno kažete šta vas muči. Oni od vas koji se suočavaju sa sve većim razinama stresa trebali bi polako razmišljati o promjeni. Budite iskreni prema sebi i ljudima koje volite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas nemojte nikome posuđivati novac i stvari koje su vam bitne odnosno vrijednije. Dan nije povoljan za zajednička ulaganja, stupanje u nove poslovno-partnerske odnose, niti za preuzimanje bilo kakvih riskantnih projekata. Razmislite o onim idejama koje vam mogu donijeti najveći profit, ali uzmite u obzir i svoje vrijeme.

RAK (21.06. – 21.07.)

Bit ćete vrlo emotivni i većinu dana ćete teško moći posložiti svoje emocije. Osim što ćete se teško složiti sa novim idejama kolega ili suradnika, nećete moći pronaći zajednički jezik ni sa članovima obitelji. Vrijeme je da uvedete promjene povezane uz svoj stav i ponašanje, držite se osnova, a stvari obavite do kraja i ažurno.

LAV (22.07. – 22.08.)

Pokušajte dan isplanirati tako da obavite što više toga. Danas ćete moći dogovoriti dosta bitne stvari i bolje se povezati sa osobama koje imaju moć ili poslovne kontakte. Ukoliko dobijete ideju za pokretanje vlastitog posla, uzmite je u obzir i malo bolje istražite. Pripazite na ono što govorite da ne bi uvrijedili bitnu osobu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokušajte danas potražiti bolje radno mjesto, započeti projekt na kojem želite raditi već duže vrijeme ili se jednostavno prepustite uspomenama da bi se sjetili starih ciljeva i ponovno ih razmotrili. Bit ćete vrlo konstruktivni, ali isto tako skloni prevelikim analizama. Malo ćete toga postići ako se ne pokrenete što prije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Isplanirajte putovanje samo ako će vam ono pomoći da se riješite nečega iz prošlosti što vas muči ili ćete njime započeti nešto potpuno novo što vas veseli. Dan je odličan za stjecanje novih znanja i vještina, budite kreativni i slušajte intuiciju. Oni od vas koji su slobodni trebali bi se kretati u društvu onih koje ne viđaju tako često.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Netko će od vas skrivati informacije a na vama je da shvatite ko je ta osoba i koliko su one bitne. Postavljajte pitanja i nemojte prestati sve dok niste zadovoljni sa odgovorima koje dobijete. Ako planirate poslovne pregovore ili ulazite u novu vrstu suradnje, obavezno sve stavite na papir. U ljubavi je vrijeme za diskusiju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pokušajte sve svoje resurse usmjeriti prema planovima za budućnost, posebno onima koji se tiču karijere ili prezentacije koja bi vam mogla pomoći istaknuti se. Dan je povoljan za poslovne promjene ali samo one koje vam donose više slobode. Pozabavite se rješavanjem papirologije da bi stekli bolji dojam o tome kako stojite.

JARAC (22.12.-20.01.)

Budite smireni i pokušajte ostati čvrsto nogama na zemlji. Privlačit će vas emotivni razgovori koje bi ipak trebali izbjegavati. Dajte sve od sebe kako bi saslušali sugovornika, ali bez da dajete previše povratnih informacija. Promjene djeluju odlično i slobodno ih implementujte, posebno ako se tiču posla ili novca.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Budite praktični i razmišljajte na što jednostavniji način kako bi izbjegli bilo kakve potencijalne probleme na radnom mjestu. Danas možete bez problema ostvariti dobar dio planova, ali samo ako ne pretjerate i svemu posvetite dovoljno vremena odnosno pažnje. Ako tražite bijeg od rutine, razmislite o vikendu u prirodi.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan je idealan za sve poslove povezane uz dom i nekretnine. Slobodno isplanirajte renovacije ili se okrenite planovima za kupnju nekretnine. Mnogi će od vas danas napraviti ispravan potez, pa se tako dovesti do pozicije koja će bolje ispuniti vaše potrebe. U ljubavi su moguće nepotrebne rasprave, kontrolišite svoje emocije.