Dnevni horoskop: Cijenite svakodnevne aktivnosti i opuštene razgovore

Dok je Merkur u Raku, većinu će privlačiti tišina i sve one aktivnosti kojima planirate doći do emotivne stabilnosti.
Većina će cijeniti svakodnevne aktivnosti i opuštene razgovore. Navečer će retrogradni Merkur ući u Jarca ali to neće imati pretjeran efekt na energiju iako će kod nekih potaknuti potrebu za balansom.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Bez obzira na sve obaveze i novonastale situacije, nemojte zaboraviti na ciljeve koje ste sebi postavili. Završite do kraja sve što danas možete, čak i ako imate dojam da nešto ne radite najbolje. Sve što završite samo će vam poboljšati ugled te vas dovesti do poznanstva sa novim i boljim osobama. Ne ignorišite manje rizike.

BIK (20.04. – 20.05.)
Napravite nekoliko koraka unazad prije nego što nešto inicirate ili se odlučite uključiti u rješavanje tuđih problema. Velike su šanse za to da nećete raspolagati svim potrebnim informacijama. Ostanite smireni kako bi se mogli pobrinuti za sve o čemu će se danas diskutovati, možete ostvariti dobar napredak ali samo ako slušate.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ne postoji ono što ne možete danas napraviti ili ostvariti, ali samo uz uvjet da se koncentrišete na ono što u tom trenutku radite. Klonite se distrakcija i posebno pripazite na osobe koje će vas pokušati usporiti u radu ili vas navesti na promjenu planova. U ljubavi ćete ostaviti odličan dojam i impresivno riješiti nesuglasice.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas stvari neće biti ravnopravne, poštene, niti će vam se sve svidjeti, ali pokušajte raditi najbolje što možete i to samo sa onim sa čim doista raspolažete. Nemojte se oslanjati na druge, niti se pozivati na stara obećanja. Neko bi se mogao osjećati dosta ugroženo, posebno ako nastavite raditi na način na koji ste tek započeli.

LAV (22.07. – 22.08.)
Emotivne reakcije okoline neće biti onakve kakve će se činiti na prvi pogled. Budite oprezni po pitanju toga kako se nosite sa voljenom osobom, prijateljima i članovima obitelji, posebno ako dođete u situaciju da neko govori o problemima koji vas se ne tiču. Klonite se tuđih emotivnih problema kako se ne bi pokajali.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Uložite sve što možete u prilike koje bi vas mogle dovesti do bolje poslovne pozicije, promjene karijere ili stjecanja novih znanja koja vam mogu donijeti veću zaradu. Danas ćete ostavljati jako dobar dojam na osobe koje vas ne poznaju stoga se prijavite za novi posao ili otiđite na razgovor. Izgledna je solidna novčana ponuda.

VAGA (23.09.-22.10.)
Putovanje će vam goditi i biti u vašem najboljem interesu ako njime planirate riješiti poslovne ili financijske probleme. Mnogi će se naći pred zanimljivom prilikom za nešto drugačije i novo, ali ćete morati preuzeti rizik ako želite maksimalno iskoristiti sve što se nudi. U ljubavi očekujte pomake samo ako ste spremni otvoriti se.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Dio vas će danas shvatiti ko je osoba koja vam čuva leđa. Ista ta osoba prati što radite, a danas će vam dati nekoliko različitih opcija i ideja koje će vam pomoći da lakše prebrodite period nesigurnosti i zbunjenosti. Iskoristite iskustva iz prošlosti, nemojte se bojati i razmišljajte razumno da bi što prije ostvarili bitan cilj.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Pred vama je danas nekoliko zanimljivih promjena a ako ste spremni prihvatiti ih bez previše pitanja i brzo se prilagoditi, otkrit ćete puno novih mogućnosti. Što se tiče karijere, moguća je intrigantna ponuda. Nije loše okrenuti se u potpuno novom smjeru, ali imajte na umu da ponovno krećete od nule i nemojte biti nestrpljivi.

JARAC (22.12.-20.01.)
Pripremite se na najgore, ali dajte sve od sebe da bi bilo najbolje. Koliko god se danas trudili, morat ćete biti lukavi i brzi da bi prebrodili različite poteškoće i prepreke. Emocije će raditi protiv vas, pokušajte ih sakriti ukoliko planirate pregovore ili vas netko krene kritikovati. U ljubavi napravite što morate da bi dobili što želite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nećete morati napraviti ni približno onoliko koliko mislite da bi ostvarili nešto što vam je bitno. Ako počnete razmišljati previše široko ili pokušate previše toga uključiti u svoje planove, mogli bi izgubiti kontrolu nad situacijom i okružiti se pogrešnim osobama. Stvari maksimalno pojednostavite da bi bili mirniji i što sretniji.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas se neće puno toga ticati onoga što znate, bitnije će biti kako i koliko dugo možete nešto sačuvati od drugih i držati u tajnosti. Iskombinirajte svoja i tuđa znanja da bi puno brže dovršili poslovne obaveze, a u privatnom životu pokušajte pokrenuti razgovor o promjenama koje želite. Ne odustajte na prvi znak problema, piše tarot-horoskop.