Dnevni horoskop: Dan je idealan za zahtjevne razgovore, opuštanje, strast i romantiku

Bit ćemo iskreni prema sebi. Možda još bitnije, lakše ćemo oprostiti sebi i drugima što će nam pomoći da prestanemo gubiti energiju i riješimo se osjećaja krivnje.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pripremite se na rješavanje poslovnih i obiteljskih problema na smiren način. Možete ostvariti puno toga ali samo ako pokažete da ste sabrani i svjesni svih okolnosti. Ne zanemarujte tuđe emocije jer bi se sve moglo izmaknuti kontroli i na kraju vas dovesti do gubitka. Držite se logike i budite praktični da bi obavili stvari.

BIK (20.04. – 20.05.)
Neko će na vas ostaviti iznimno snažan dojam ali pokušajte ostati čvrsto nogama na zemlji i nemojte se zanositi lijepim riječima. Ako zaključite da određena osoba zna sve o svemu, dobro razmislite i istražite stvari samostalno jer bi se moglo raditi o prevari. Glavni vam prioritet treba biti posao ili projekt sa kojim kasnite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ušli ste u jako dobru životnu fazu a dan bi trebali podrediti razmišljanju o budućim ciljevima. Osim što ćete biti objektivni, istovremeno ćete lako drugima ukazati na pogreške ili im uputiti kritiku ali bez da ikoga uvrijedite. Naučite stati i uživati u trenutku da bi izvukli ono najbolje iz ljubavne veze, braka ili tajnog odnosa.

RAK (21.06. – 21.07.)
Niko neće razumjeti ono što ćete danas pokušati napraviti. Nemojte očekivati podršku niti se previše oslanjati na savjete jer će oni vjerojatno biti potpuno pogrešni. Nastavite dalje tempom kojim ste započeli ali isto tako još jednom evaluirajte svoje motive i uzmite u obzir sugestije onih koji su prošli nesto slično u prošlosti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Ako niste sretni po pitanju situacije kod kuće ili vas muči odnos sa voljenom osobom, preuzmite stvari u svoje ruke i aktivirajte se po pitanju planova za budućnost. Nemojte očekivati da će se stvari promijeniti same od sebe ili da će ljudi sami shvatiti što vas smeta. Postavite nova pravila da bi sebi osigurali mirniju budućnost.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Zauzmite novi pristup ako ne možete prestati razmišljati o starom projektu, ideji ili prilici koju ste odbili. Nećete ništa izgubiti ako odvojite malo vremena i potrudite se. Dan je idealan za povlačenje hrabrih poteza povezanih uz financije. Isplatit će vam se i stjecanje novih znanja, ne nužno samo kroz formalno obrazovanje.

VAGA (23.09.-22.10.)
Razmislite o svojim potezima od prethodnih nekoliko dana da bi shvatili kako ste dovoljno učinili za druge. Vrijeme je da sad udovoljite sebi, preuzmite kontrolu nad onim dešavanjima koja vas smetaju i promijenite okolnosti kako bi bolje odgovarale vašim potrebama. Budite inovativni i maštoviti ako želite brz napredak.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Bez obzira na jako samopouzdanje, nemojte se zavaravati misleći kako ćete se izvući ako radite manje nego inače ili zatajite informacije. Ne postoji kraći put do uspjeha a ako se oslonite na nekog drugog, iako će vas sve to skupo koštati na kraju će biti vrijedno novca i vremena. U ljubavi realizirajte sve ono o čemu razmišljate.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Prije nego što se odlučite upustiti u nove poslovne izazove, razmislite o tome sa kim imate posla i koliko toga možete izgubiti ako stvari krenu u nepredviđenom smjeru. Ponudite svoju pomoć samo onim ljudima koji vam nešto mogu dati zauzvrat. U privatnom ćete životu ostvariti svoju želju ako koristite obrnutu psihologiju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Da bi sve bilo po vašem, ovoga puta nećete morati previše forsirati niti se odricati stvari koje su vam drage. Budite tajnoviti a istovremeno odlučni, posebno ako planirate pregovore sa osobom koja vas dobro poznaje ili sa nekim od nadređenih. U ljubavi je dan idealan za flert, što ćete biti originalniji, to ćete dobiti veći interes.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Na svim životnim poljima možete očekivati niz manjih ostvarenja koja će voditi finalizaciji većih stvari i realizaciji ozbiljnijih ciljeva. Slobodno pregovarajte ili potpišite ugovore. U ljubavi nemojte biti lijeni pa tako dozvoliti da neko ode iz vašeg života, ako vam je stalo onda budite spremni obvezati se na nešto ozbiljnije.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako osjećate simpatije prema osobi sa kojom ste poslovno povezani, pokušajte jasno odvojiti flert od svakodnevnih obaveza jer bi mogli izgubiti koncentraciju i objektivnost koje će vam danas biti prijeko potrebne. Ne zanosite se upitnim obećanjima jer ćete previše olako dati novac ili uložiti trud u tuđe ciljeve, piše tarto-horoskop.