Dnevni horoskop: Glavni fokus danas je u komunikaciji i emocijama

Mjesec će se rano ujutro premjestiti u Blizance pa će glavni fokus biti na komunikaciji i emocijama.

Puno će toga ovisiti o situaciji u kojoj se nađete – neke će stvari shvaćati previše bezbrižno, dok će mnogi biti opsesivni po pitanju stvari ili osoba koje to ne zaslužuju. Trud će bit prepoznat, a zasluge neće izostati.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Taman kad pomislite da ste sve shvatili i da vam je jasno što trebate činiti, otkrit ćete nešto potpuno novo i morati neke stvari raditi iznova. Nemojte dozvoliti da vas sitnice uznemire ili da vas promjene obeshrabre, već ste ionako u prednosti u odnosu na konkurenciju a rijetko će vam ko moći pokvariti planove. Budite hrabri.

BIK (20.04. – 20.05.)
Činit će vam se da apsolutno sve ide po planu, a iako neće biti baš tako, koncentrirajte se na posao i na međuljudske odnose da bi izbjegli potencijalne probleme i bespotrebne debate. Kada je u pitanju ljubav, očekujte pretjerivanje po pitanju emocija. Nemojte stvari primati srcu, ali oprezno ako ste u tajnoj vezi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite oprezni, posebno ako shvatite da netko iz obitelji nije potpuno iskren ili imate dojam da griješi sa odlukama koje se tiču i vas. Da bi izbjegli bilo kakve probleme, morat ćete obratiti više pozornosti na ono što rade kolege. Timski će vam rad ići u prilog, ali izbjegavajte one projekte koji su od samog početka upitni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Da bi sve ostalo pod kontrolom i da bi u konačnici zadržali mir, budite blizu svega onoga što vam je poznato, te tu i tamo provjerite situaciju. Ako se odlučite danas suočiti sa stvarima koje su nepoznate, neko će dovesti u pitanje vaše kvalifikacije. Budite oprezni po pitanju onoga što radite i govorite. Izbjegavajte putovanje.

LAV (22.07. – 22.08.)
Većina će vas danas osjetiti neobjašnjiv umor, ali to ne znači da trebate odgađati bitne sastanke i izbjegavati neformalna druženja na kojima će biti osobe koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak. Sigurno ćete danas upoznati osobu koja će vam ponuditi odličnu priliku, ali budite spremni na preseljenje ili druge veće promjene.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Situacija će biti dosta u zraku, ali nemojte kriviti druge nego radije razmislite radite li sve što bi trebali i jeste li ispunili obećanja. Svaki put kad zastanete ili usporite što se tiče posla, računajte na to da će i drugi. Pokažite da imate kontrolu nad situacijom i da ste se spremni nositi sa bilo kakvim novim izazovima i zadacima.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte se upuštati u tajne dogovore ili sumnjive poslove za koje znate da će vas odvesti do upitnih rezultata. Fokusirajte se na bližnje i pokušajte se što bolje pobrinuti za one koje najviše volite. Nekome su potrebni vaši savjeti, a ne novac stoga nemojte gledati ono materijalno, nego se radije posvetite razgovorima i dajte podršku.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Koliko god to željeli, nemojte drugima otkrivati svoje planove. Najbolje ćete proći ako na kraju jednostavno iznenadite sve ostale tako što ćete moći pokazati nešto opipljivo i već ostvareno. Moguć je slučajan susret sa osobom koja može dati svoj doprinos nečemu na čemu naporno radite. Očekujte promjene na polju obitelji.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Očekuje vas dosta izazovan dan u kojem ćete morati iskoristiti svoj šarm i sami prepoznati kako se trebate postaviti u pojedinoj situaciji. Naime, neke će stvari ovisiti o tome koliko možete biti sebični dok će druge rezultirati uspjehom samo ako naučite davati. Vrijeme je da sa drugima podijelite znanje i iskustva od prije.

JARAC (22.12.-20.01.)
Birajte sa kim ćete danas provoditi svoje vrijeme i nemojte previše osoba uključivati u planove za budućnost. Danas možete zaraditi zavidnu svotu novca i uspješno dovršiti eventualne pregovore ali samo ako se držite glavne osobe a detalje ne otkrivate ostalim sudionicima. Fokusirajte se na novac, napredovanje i inovativnost.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Puno će toga biti u zraku, ali to ne znači da trebate usporiti tempo rada ili odustati od budućih planova. Donesite odluku i krenite prema naprijed, nemojte očekivati da će drugi napraviti nužne promjene. U ljubavi nećete vidjeti napredak ako se ne pokrenete, a ako mislite da druga strana zna što vas muči, varate se.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte se koristiti emotivnim ucjenama. Umjesto toga, budite iskreni i direktni, a stvari pokušajte pojednostaviti. Razmislite o tome što trebate napraviti i sa kim se trebate udružiti da bi mogli nastaviti dalje sa starim planovima. Isplatit će vam se marljiv rad, istraživanje i komunikacija stoga ne tragajte za prečicama, piše tarot-horoskop.