Dnevni horoskop: Mjesec u trigonu sa Merkurom, prioritet postaju prijatelji i porodica

Kad god se Mjesec nađe u trigonu sa Merkurom, kao što će se danas, prioritet nam postaju prijatelji i porodica. Danas će svima biti najbitnije druženje i privatni razgovori pa će prevladavati opuštena i vrlo ugodna atmosfera sa otvorenom komunikacijom. Slobodno sa drugima podijelite svoje osjećaje i misli, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Vrijeme je da se posvetite odnosima sa drugim ljudima ali tako što ćete se okružiti onima koji su vam dragi. Ako imate nešto za riješiti sa osobom sa kojom dijelite bilo kakvu odgovornost, napravite to prijepodne dok je poslijepodne idealno za rješavanje starih ljubavnih problema i postavljanje novih pravila u vezi, braku ili aferi.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte dozvoliti da vas sitnice previše okupiraju i oduzmu vam dragocjeno vrijeme. Koncentrirajte se na posao i načine na koje možete zaraditi novac ili završiti ono što ste započeli prije dulje vremena. Ako dozvolite da vas emotivno ucjenjuje osoba sa kojom ste bliski, osim što ćete se osjećati krivima izgubit ćete novu priliku.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Vrijeme je da se uozbiljite po pitanju svega što želite postići ili ostvariti u sljedećih godinu dana. Držite se stvari koje su vam najbitnije i onih planova u koje ste sigurni jer ćete jedino tako ispisati bolju budućnost. Ljude ćete najviše impresionirati ako završite sve što ste započeli i pokažete da ste odgovorni te ažurni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nemojte vjerovati u sve što čujete i suzdržite se od upuštanja u one poslove za koje mislite da ih morate obaviti jer vas netko nagovara ili uvjerava. Sami donesite odabire jer ćete se tako najbolje osjećati i nećete kasnije nikoga kriviti. Djeca bi vam mogla priuštiti brige, pozabavite se problemima prije nego što eskaliraju.

LAV (22.07. – 22.08.)

Dan će se svoditi na međuljudske odnose i povezanost sa različitim osobama. Odvojite dovoljno vremena za posao ali i za kave odnosno neformalne razgovore sa kolegama ili suradnicima. Oni od vas koji se nalaze u nedefiniranom odnosu trebali bi postaviti barem osnovna pravila, vrijeme je da pokažete koliko ste stabilni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Budite oprezni kada su u pitanju radni kolege ili klijenti jer bi vam netko mogao podmetati nešto što niste napravili a može vas financijski koštati. Dan je povoljan za stjecanje novih znanja i potragu za honorarnim poslom ali, prije nego što nešto obećate ili potpišete, imajte na umu sa koliko vremena i slobode raspolažete.

VAGA (23.09.-22.10.)

Isplatit će vam se bilo kakva putovanja, učenje i kreativne aktivnosti. Bez obzira na to koliko imate posla, odvojite dovoljno vremena za sitnice koje vas vesele i nove projekte u kojima bi željeli sudjelovati. Prijateljski će se odnos pretvoriti u nešto posebno a ljubav vam uljepšati dan. Pokažite interes za mlađe članove obitelji.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Moguće je da će vas vrlo konzervativna osoba suočiti sa greškom iz prošlosti ili vas pokušati odgovoriti od investicije ili kupnje nečeg vrijednijeg. Ako se investicija ili kupnja tiču vas osobno ili vaših talenata, nemojte odustajati. Neki će danas dobiti priliku za tajnu ljubavnu vezu, dobro razmislite prije nego se u nju upustite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ljubavna situacija izgleda sve bolje pa će se tako danas neki od vas udružiti sa osobom koja je kvalitetna i koja vam može pomoći istaknuti talente. Dan je povoljan za zaradu novca, posebno putem projekata koji podrazumijevaju suradnju sa drugim poduzećem. Nemojte previše toga otkrivati da bi maksimalno profitirali.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko planirate putovanje, posebno ono koje organizirate samo da bi nekoga vidjeli ili nešto prodali, budite oprezni. Općenito ako planirate poslovne pregovore, nemojte dozvoliti da vam sitne nesuglasice pokvare dan i oduzmu previše vremena. Dobro se pripremite i dajte od sebe ono najbolje pa ćete sigurno ostvariti napredak.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Dan je idealan za rješavanje pravnih pitanja stoga ih nemojte ignorirati i pokušajte riješiti što više toga. Onoga trenutka kada iza sebe ostavite stare probleme, puno ćete lakše krenuti prema naprijed i sigurno stvari gledati drugačije. Riješite se svih odnosa koji više ne funkcioniraju, starih dugova i osoba koje su vam prevelik teret.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte se previše igrati sa novcem i riskantnim pothvatima jer bi mogli previše izgubiti a posljedice rješavati sljedećih nekoliko godina. Dobro razmislite prije nego donesete bilo kakvu dugoročnu odluku. Osoba sa kojom ste dosta bliski danas neće biti na vašoj strani. Riješite se stvari koje više ne koristite da biste došli gdje želite.