Dnevni horoskop: Nemojte donositi nagle odluke i odgodite rješavanje problema

Dok će neki horoskopski znakovi biti odlično raspoloženi, spremni na zabavu i u prvi plan stavljati humor, drugi će se baviti emotivnim problemima pa tako doživljavati uspone i padove na privatnom polju. Bez obzira na to u koju kategoriju spadate, nemojte donositi nagle odluke i odgodite rješavanje problema.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Očekujte emotivne uspone i padove. Naime, situacija će se mijenjati u nekoliko navrata pa ćete sukladno tome mijenjati svoje mišljenje i raspoloženje. Pripazite na svoje reakcije kako ne bi reagirali prije vremena i uništili odnos koji vam je bitan. Dan nije povoljan za iniciranje razgovora niti za pokušaje rješavanja starih problema.

BIK (20.04. – 20.05.)
Pokušajte stvari držati u perspektivi i nemojte dozvoliti da vas netko uznemiri svojim riječima ili vas navede na nagle promjene mišljenja. Uvijek sagledajte sve potencijalne ishode a ako vam nešto nije jasno, sami istražite o čemu se radi. Uložite nešto više sati u sve ono što vam može donijeti zaradu, bit će vrijedno truda i rada.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Budite spontani i slobodno se uključite u nešto što vas veseli a o čemu ne znate ništa. Što ćete više vremena provesti u društvu osoba od kojih možete nešto naučiti, to ćete biti zadovoljniji sa samima sobom i bolje se osjećati. Netko stariji bi vam mogao nametnuti nove obaveze ali ćete ipak zauzvrat dobiti ono što trebate.

RAK (21.06. – 21.07.)

Razmislite o tome što možete napraviti za druge jer će danas puno toga ovisiti o vašoj dobroj volji i pomoći koju ste spremni pružiti. Nemojte dozvoliti da vam netko iz obitelji kroji budućnost, zaustavlja vas u realizaciji ciljeva ili umjesto vas donosi odluke. Dan je idealan za kraća putovanja kao i za sklapanje novih poznanstava.

LAV (22.07. – 22.08.)

Budite dobro raspoloženi, smijte se i drugi će se smijati zajedno sa vama. Danas ne postoji ono što ne možete napraviti ali je bitno da sami sebi odredite ciljeve i da znate zašto nešto radite. Ako vam je potrebna pomoć, slobodno je zatražite jer će biti neupitna. Privatni će se odnosi danas pretvoriti u nešto posebno i vrijedno.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dan je povoljan za putovanja koja su povezana uz posao te za prisustvovanje konferencijama ili predavanjima stručnjaka. Dajte sve od sebe kako bi istaknuli svoja znanja i iskustvo jer će vam se tako otvoriti nove opcije. Mogao bi se pojaviti netko iz prošlosti, podsjetiti vas na stare snove te vas ohrabriti da radite ono što volite.

VAGA (23.09.-22.10.)

Dogodit će se nešto što niste očekivali a što će vam otvoriti nova vrata koja vode boljoj karijeri. Iskoristite novu priliku pa makar to značilo da ćete morati zanemariti nešto staro ili zapostaviti trenutni posao. Dobro otvorite oči jer bi usput mogli pronaći način na koji ćete zaraditi još više novca. Budite jedinstveni i spontani.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Promjena je neizbježna ali ćete se danas sa njom teško nositi. Razmislite o onom što želite, jedino tako se nećete morati boriti protiv samih sebe. Ako se netko prema vama ne ponaša kako smatrate da treba, prihvatite činjenicu da to nije osoba sa kojom bi se trebali dalje družiti. Sigurno postoji nešto bolje i kvalitetnije.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Fokusirajte se danas na djecu, obitelj i sve one aktivnosti koje vas zabavljaju. Bilo kakvo druženje može samo donijeti nove informacije, pokrenuti zanimljive teme i otkriti vam stvari koje su bile nedostupne. Slušajte i promatrajte starije članove obitelji, postoji netko kome je potreban razgovor a na vama je da ga inicirate.

JARAC (22.12.-20.01.)

Da bi stvari išle kako planirate, ne morate putovati niti se upuštati u filozofiju odnosno koristiti neke nove metode. Pokušajte biti što jednostavniji i fokusirajte se samo na ono što je ključno. Razmislite o prošlim iskustvima i tome kako ste tada reagirali da bi shvatili gdje ste pogriješili. Emotivni će vam susret promijeniti život.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Koliko god se trudili djelima, sve će pasti u vodu ako riječima povrijedite osobe koje su vam drage. Da bi izbjegli svađu i nepotrebne probleme, klonite se dramatičnih osoba, ljubomornih kolega i onih koji uvijek sve gledaju negativno. Nemojte previše toga govoriti, radije se fokusirajte na novac i načine ublažavanja stresa.

RIBE (20.02.-20.03.)

Izgledni su emotivni usponi i padovi. Ako ikako možete, pokušajte se udaljiti i izbjegavati one osobe sa kojima se niste spremni suočiti jer će već sutra situacija biti puno drugačija. Budite posebno oprezni sa starijim ukućanima i kućnim prijateljima koji traže vašu pomoć. Dajte savjet ali se nemojte baš previše miješati. piše tarot-horoskop.