Dnevni horoskop: Očekuje se nerazumijevanje i svađe

Očekuju se poteškoće prilikom komunikacije, a nerazumijevanje bi moglo dovesti do svađa.

Neki neće moći izbjeći tugu koja će proizaći iz pogrešnih riječi, ali će srećom sve trajati samo do navečer kada nas očekuju bolja atmosfera i suosjećanje.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete biti ona osoba koja stvari obavlja. Bez previše analiziranja i razmišljanja bit ćete spremni donijeti ispravne odluke i vrlo ćete brzo reagovati na novonastale okolnosti. Nemojte se ljutiti na osobe koje ne mogu pratiti taj tempo, a ako imate priliku odabrati sa kim ćete surađivati, sjetite se svojih i tuđih prošlih iskustava.

BIK (20.04. – 20.05.)
Budite oprezni kada je u pitanju novac, bit ćete skloni potrošiti previše da bi impresionirali osobu koja je ionako na vašoj strani. Okrenite se nematerijalnim vrijednostima da bi popravili ili poboljšali odnos koji vas eventualno muči. Dan je idealan za razmišljanje o onom što je nužno, nije vrijeme za popuštanje i odustajanje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Trebate podijeliti svoja razmišljanja i ideje sa osobom koja sad razmišlja onako kako ste vi razmišljali u prošlosti. Bit ćete optimistični i konstruktivni, a upravo to pokušajte prenijeti na one osobe koje su nezadovoljne svojim postignućima. Dan je idealan za bilo kakve sugestije, pregovore i otvorene razgovore.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte ignorisati odnos koji vam ne odgovara. Kada naučite kako biti fleksibilni, lakše ćete se nositi sa poteškoćama i više vas niko neće moći zaustaviti na putu do uspjeha. Pored ideja koje imate, na poslu će vam tvrdoglava osoba stvarati probleme ali umjesto da se nervirate, nasmijte se i nastavite dalje po svom.

LAV (22.07. – 22.08.)
Iako ćete smatrati da negativni komentari i igre moći između drugih ljudi nemaju nikakve veze sa vama, zapravo sva ta drama itekako utječe na vas, te vas vjerojatno usporava u poslu. Razmislite o tome sa kojim se kolegama družite i što govorite, a ako imate dojam da se od pojedinih trebate distancirati, napravite te odmah.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Okolnosti će se značajno mijenjati, a u okolini možete očekivati nova lica. Nećete moći stvari raditi na uobičajen način pa se pokušajte prilagoditi novim načinima rada i prihvatiti drugačiju energiju. Budite vrlo jasni ako planirate nekome pojasniti nove ideje, ovoga će se puta posebno cijeniti perfekcionizam i stabilnost.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas će vas jako zanimati stvari sa kojima nemate iskustva, ali upravo ta znatiželja može postati prevelika distrakcija. Očekuje vas dosta obaveza i izazova na radnom mjestu, a ako popustite pred željom da radite nešto drugačije, na kraju dana bi se mogao pojaviti nemir i strah od budućnosti. Savjet zatražite samo od prijatelja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Osoba koju ne viđate baš često danas bi vas mogla, svidjelo se to vama ili ne, naučiti bitnu lekciju. Dajte sebi dovoljno vremena i nemojte si nametati nove obaveze. Kada je u pitanju komunikacija, poštujte slobodu govora inače bi se mogli nekome zamjeriti. U ljubavi ćete lakše postići harmoniju ako želite drugima najbolje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Očekuje vas jako zabavan dan u kojem ćete sve gledati kroz humor. Rijetko će vam ko moći odoljeti pa iskoristite šarm da bi došli do nečega što želite duže vremena, posebno ako je povezano uz bolje radno mjesto ili veću plaću. Izgledan je flert sa nekim od kolega ili suradnika, ako ste slobodni obavezno ga prihvatite.

JARAC (22.12.-20.01.)
Bit ćete vrlo analitični a ako se usmjerite financijskom polju, mogli bi doći do zanimljive prilike ili konačno do zajedničkog jezika sa nekim ko vam je bitan. Ipak, kada je u pitanju privatni život, nemojte biti kruti nego radije uključite emocije a ako u ljubavi mislite očuvati odnos koji je trenutno loš, pokrenite iskren razgovor.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Pred vama je produktivan dan koji će vas dovesti pred nove mogućnosti, intrigantne osobe ali i različite rizike. Kako nećete imati dovoljno vremena za sve, morat ćete pažljivo birati svoje bitke pa je najbitnije da si odmah ujutro posložite prioritete. Primjetit će vas barem jedna osoba koja ima moć, slobodno naglasite ambicije.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iako ćete biti skloni sanjarenju, postoje stvari koje nisu tako daleke niti nerealne. Nemojte odustajati od svojih snova ili od ideja koje su potpuno drugačije ali svemu pristupite na praktičan način i idite korak po korak. U ljubavi ste u periodu u kojem možete istražiti novi put dok je u poslu danas došlo vrijeme da se malo pritajite, piše tarot-horoskop.