Dnevni horoskop: Pokušajte definirati područja na kojima trebate poraditi

Kako ćemo stvari drugačije percipirati, tako će mnogi otkriti nešto novo dok će drugi steći dojam da bliska osoba više ne ulaže onoliko truda kao ranije.

Pokušajte definirati područja na kojima trebate i možete poraditi.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako se ne slažete sa nečijim mišljenjem ili u zadnje vrijeme stalno dolazite u sukobe sa istom osobom, danas pokrenite otvoren razgovor i recite sve što vas smeta. Porazgovarajte sa starijim prijateljima ili članovima obitelji, osim što ćete shvatiti zašto se nešto događa sigurno ćete dobiti i ideju odakle krenuti da se sve riješi.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte misliti da ćete imati dovoljno vremena za sve što planirate i da će se situacije odvijati kako ste predvidjeli. Moguće su dodatne obaveze i brige zbog mlađih članova obitelji. Oni od vas koji imaju zdravstvene probleme ili sa institucijama, teško će se nositi sa situacijom ali vrijeme je da je da joj otvoreno pristupite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Puno će toga ovisiti o onom što ste obećali ili rekli da ćete napraviti. Postoje osobe koje ste razočarali i koje u vas više ne vjeruju, danas se posebno potrudite kako bi ih razveselili. Dan bi mogao biti idealan za one od vas koji tragaju za pravdom ili osvetom. Ipak, nemojte se previše veseliti tuđoj nesreći niti hvaliti sami sebe.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako dozvolite da vama upravljaju emocije, sigurno ćete napraviti grešku povezanu uz osobe koje volite. Oni od vas koje privlači osoba koja nije slobodna trebaju stati i razmisliti kako se ne bi upustili u nešto sa čime će se ubrzo teško nositi. Napravite ono što smatrate ispravnim ali pripazite na osjećaje onih koji su vam bitni.

LAV (22.07. – 22.08.)
Puno toga možete napraviti ako se odlučite za rad od kuće. Ako imate ideju u koju vjerujete, dajte sve od sebe kako bi je bolje razradili jer će u skorijoj budućnosti vjerojatno donijeti profit. Sa kim god danas komunicirali, nemojte pretjerivati prilikom definiranja onoga što možete i ne možete napraviti. Možete računati na pomoć.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Bez obzira na današnje emocije i nedostatak motivacije, budite pametni i nemojte sami sebe ograničavati. Naime, većina će vas razmišljati o onom što imate, što možete imati i što bi trebali napraviti da dobijete ono što želite. Ispravne ćete odluke donijeti samo ako slijedite svoju intuiciju i pažljivo rasporedite svoje vrijeme.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas će sve ovisiti o tome kako se postavljate prema drugima. Ako ćete biti ljubazni i pažljivi, možete isto to očekivati od sugovornika. Oni od vas koji su tek ušli u ljubavnu vezu, mogu očekivati romantičan prijedlog koji će im uljepšati poslijepodne. Osoba od koje to najmanje očekujete sigurno će vam pomoći i nešto promijeniti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nećete moći odmarati niti ćete danas biti pasivni stoga odmah ujutro stavite na papir sve što vas muči ali odredite sami sebi neka osnovna pravila i zadajte rokove. Puno će toga ovisiti o tome kako se nosite sa novim odgovornostima. Dan je idealan za zaraditi novac a imat ćete sreće i po pitanju novih poslovnih dogovora.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Slobodno preuzmite na sebe nove izazove ali pripazite na pravila i procedure kako ne bi došli u sukob sa zakonom. Danas ćete biti vrlo ažurni i brzo ćete razmišljati pa pokušajte barem nešto vremena odvojiti na rješavanje zaostataka ili starih problema. U ljubavi ćete moći održati dobar odnos i steći više sigurnosti u sebe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako vas sljedeći tjedan očekuje bitna prezentacija, važan sastanak ili razgovor za posao, počnite se danas pripremati. Jako ćete se dobro fokusirati na posao i sve što je povezano uz novac ali imajte na umu kako ne bi trebali zanemariti privatni život. Klonite se putovanja i dubokoumnih razgovora sa voljenom osobom i obitelji.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Dan je idealan za sve što je povezano uz novac a neki će ostvariti značajan dobitak od igara na sreću. Unatoč tome, nemojte se previše opustiti nego još jednom razmislite o poslovnoj strategiji da bi korigirali sve ono što vas smeta ili smatrate da trebate drugačije. Saslušajte što vam govori voljena osoba ali čitajte između redaka.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte izvlačiti stvari iz konteksta. Ako planirate važan razgovor ili se slučajno nađete u središtu debate onda se koncentrirajte kako ne bi razljutili sugovornike. Pokušajte danas riješiti sve stvari povezane uz ugovore ili zakon. U ljubavnom će odnosu neki doći do prekretnice, nemojte dozvoliti da vas itko iskorištava ili vrijeđa, piše tarot-horoskop.