Dnevni horoskop: Povoljan dan za ljubav i posao, mnogi će raditi na sređivanju odnosa

OVAN

Znat ćete se izraziti i pokazati svoje strasti. Ali ono najdublje emotivno ispunjenje ipak će izostati. Učite i pripremajte se za kvalitetniji posao. Ovo što sad radite je dobro, ali vi možete i bolje. Ne prigovarajte.

BIK

Oni u vezama provest će jedan zanimljiv dan pun razmjena ideja. Oni koji su sami također će kvalitetno pričati. U fazi ste kad želite svesti stare račune, ali već vas zovu novi suradnici i potiču na nove saradnje. Budite malo skromniji.

BLIZANCI

Nećete štedjeti svoje pregovaračke sposobnosti kako bi još više pridobili osobu do koje vam je stalo. Svoje neobične ideje možete jasno izložiti bez bojazni da će vas smatrati ludim. Ovaj put vas uvažavaju. Idite malo vani na sunce.

RAK

Danas ćete pokazati lucidnost i sentimentalnost u isto vrijeme. Vaša nježnija strana izaći će na vidjelo na radost voljene osobe. Činit će vam se da je sve u rukama drugih, ali pametnim postupanjem i vještom diplomacijom vi i te kako utječete na stvari. Veselite se.

LAV

Neki će upoznati mladu osobu koja će ih zaintrigirati, ali neće ići predaleko jer im okolnosti to neće dopustiti. Uglavnom ćete djelovati iz sjene. To vam trenutačno odgovara. Prilike za govorancije doći će kasnije. Pokažite zahvalnost.

DJEVICA

Mučit će vas nedostatak samopouzdanja. Gledat ćete jednu osobu, ali ćete dvojiti kako joj prići. Znate da se vaš posao razvija dobro i drago vam je što je pred vama još novih prilika. Vjerujte u ljepše sutra.

VAGA

Svojom pričom i ponašanjem danas ćete pridobiti osobu do koje vam je stalo. Bit ćete zanimljivi i zabavni. Mnogi će se danas više oslanjati na vlastiti autoritet nego na znanje. Ipak, uspjet će u onom što su naumili. Idite korak po korak.

ŠKORPIJA

Osim dobrog i zanimljivog društva danas biste neočekivnao mogli upoznati osobu koja kao da nije s ovog planeta. U svakoj arhivi vi ćete danas naći nešto za sebe. Mnogi će prekapati po starim poslovima i izvješćima. Sve će biti zanimljivo.

STRIJELAC

Nastojat ćete urediti svoje privatne odnose bez krutih obveza. No sami niste potpuno spremni na to. Kad nekom ide, onda ide. Nemate brige, mnogo toga teče bolje nego što ste se nadali. Moguća je glavobolja.

JARAC

Dok se vaš odnos s partnerom razvija uhodano i mirno, vama odjednom padaju na pamet sasvim otkačene ideje. Usmjerenost na svoje saradnike bit će naglašena i danas. Otvorite sve kanale dobre saradnje i povezanosti. Vjerujte sebi.

VODOLIJA

Lakoća s kojom ćete se družiti s prijateljima bit će velika. Neki će preko njih naći novu ljubav. Osim što će vam na radnom mjestu biti ugodno, naći ćete i dovoljno motiva za šale i zafrkancije. Redovno se opuštajte.

RIBE

Vjerojatno će vas voljena osoba danas iznenađivati. Pripremite se za neobične prijedloge i lucidne stavove. Svoje maštovite ideje uspjet ćete ukolopiti u krutu stvarnost. Naći ćete i financijska sredstva za isto. Prošetajte na zraku.