Dnevni horoskop: Putovanje donosi Rakovima odgovore koje traže, a Strijelcima neugodne probleme

Mjesec će se rano ujutro naći u opoziciji sa Venerom pa ćemo svi imati veću potrebu za pažnjom i prisnim razgovorima, a oni kod kojih toga neće biti dovoljno, sigurno će postati vrlo emotivni i skloni povlačenju.
Ako vam nešto nije dovoljno, slobodno to i recite. Pokušajte ugoditi sebi, nemojte sebi postavljati ograničenja.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pratite ono što se oko vas događa, a ako to ne možete, informacije potražite kod osobe u koju imate potpuno povjerenje. Ako se previše udubite u ono što morate napraviti, nećete na vrijeme vidjeti što neko pokušava napraviti bez vašeg znanja. Novac možete zaraditi kroz nekretnine, investicije, osiguranje, ali i igre na sreću.

BIK (20.04. – 20.05.)
Osim što ćete morati odraditi posao i posvetiti se radnim zadacima, pred većinom su izazovi na privatnom polju. Mnogi će se tako morati posvetiti ljubavnom odnosu. Budite iskreni po pitanju onoga kako se osjećate i svega što želite da se dogodi u budućnosti. Ako pretjerate ili burno reagirate, stvorit ćete dugoročne probleme.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Oni od vas koji se nalaze u potpuno novom radnom okruženju i oni koji imaju nove kolege, danas će ostvariti odličan dojam na okolinu. Ipak, razmislite o tome što govorite jer bi mogli zbuniti ljude koji vas poznaju. Nemojte se hvaliti stvarima koje niste napravili samostalno, niti pretjerivati prilikom prepričavanja prošlosti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Pokušajte sagledati malo širu sliku, nemojte se fokusirati samo na ono što se dešava u određenom trenutku. Neko bi vam mogao dati pogrešne informacije, a ako ih uzmete zdravo za gotovo, nećete imati jasnu viziju, niti ćete moći obaviti posao kako treba. Putovanje će vam pomoći da pronađete odgovore ili rješenja koja tražite.

LAV (22.07. – 22.08.)
Uključite se u dešavanja na radnom mjestu, čak i ona koja vas se ne tiču direktno jer ćete tako dobiti povjerenje ostalih kolega, ali i shvatiti što točno želite raditi u budućnosti. Nemojte zanemariti obrazovne potrebe, posebno ako vam je neko jasno rekao da vas mogu dovesti do bolje plaće. Budite više proaktivni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Danas ćete sve morati odraditi sami, tako nemojte gubiti vrijeme na traženje pomoći i objašnjavanje drugima o čemu se radi. Ako umiješate emocije u posao, nećete moći ostvariti uspjeh u željenom roku. Oni od vas koji misle putovati na staro mjesto, suočit će se sa davnim uspomenama i opet povezati sa posebnom osobom.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ukoliko ste željni pažnje ili priznanja od strane poslovne okoline, sav trud uložite u one projekte ili zadatke koji su vam dugoročno najbitniji. U privatnom će vam životu djeca pomoći da puno bolje shvatite međuljudske odnose. Intuicija vas neće razočarati, ali da bi krenuli pravim smjerom, morat ćete dati povratne informacije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte očekivati da će vam drugi dati idealne savjete, niti da će umjesto vas u potpunosti riješiti stare probleme, odnosno poslovne zaostatke. Dobro razmislite o situaciji u kojoj se trenutno nalazite i budite spremni implementirati promjene čim se za to ukaže dobra prilika. Poduzmite bilo što, nemojte odgađati odluke.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bez obzira na ono što danas čujete, još jednom samostalno provjerite informacije ili situaciju. Ako smatrate da je neko pogriješio i oštetio vas, pripazite na svoju reakciju kako ne bi pretjerali i narušili dobar odnos. Slušajte, promatrajte i čekajte prije nego iznesete optužbe. Putovanje može izazvati neugodne probleme.

JARAC (22.12.-20.01.)
Trebali bi razmišljati o napretku i smjeru kojim možete krenuti u bližoj budućnosti, koji vodi većim stalnim prihodima. Putovanje će vas sigurno privlačiti, ali vam neće donijeti rezultate kojima se nadate, najbolje bi ga bilo odgoditi. Eventualne privatne probleme rješavajte na praktičan način da bi impresionirali bitne osobe.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
U fazi ste u kojoj se možete pritajiti i prikloniti drugima, ali je isto tako na vama hoćete li uložiti malo dodatnog truda i otkriti nešto značajno za šta niste ni znali da postoji. Ukoliko želite bolju budućnost, razmišljajte proaktivno i budite spremni pomaknuti vlastite granice. U ljubavi jasno recite čemu se nadate.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ukoliko ste sve do sad radili kako treba i prema pravilima, stvari će konačno sjesti na svoje mjesto. Prema većini ide novac, ali kad ga dobijete, imajte na umu da će ga neko željeti za sebe. Budite oprezni i unaprijed smislite plan, posebno ako ste nekome dužni. Ako vas muče ljubavni problemi, provjerite svoja očekivanja, piše tarot-horoskop.