Dnevni horoskop: Savršen dan za privatne razgovore i rješavanje ljubavnih problema

Nemojte se upuštati u rješavanje tuđih problema niti na srcu nositi brige koje nisu vaše.
Ostavite dovoljno vremena za intimne razgovore sa onima koje volite i pokažite im koliko ih cijenite.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Morat ćete obratiti više pozornosti na okolinu ako želite dobiti ono što ste naumili, a smatrate da vam treba u privatnom i poslovnom životu. Ako planirate značajnije razgovore, nametljivost ili prijetnje vam neće donijeti željene rezultate. Ostanite zaigrani i zauzmite stav koji dozvoljava pogreške, nove ideje i kreativne prijedloge.

BIK (20.04. – 20.05.)
Osjećat ćete se odlično po pitanju samih sebe i planova koje imate za budućnost, ali budite oprezni kako vam neko ne bi pokušao preuzeti zasluge ili vas diskreditirati pred očima nadređenih. Pokušajte predvidjeti različite ishode kako bi bili spremni na sve što se može dogoditi i nemojte popuštati kada su u pitanju stavovi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Netko će vas pokušati emotivno uznemiriti samo da bi saznao vaše stavove ili razmišljanje o temi povezanoj uz posao. Budite oprezni kako ne bi otkrili previše informacija, a ako vidite da ne možete izbjeći pitanja na koja ne želite dati odgovor, što prije se udaljite. Fokusirajte se na posao da bi pokazali drugima koliko vrijedite.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ostanite smireni i budite optimistični, posebno prilikom razgovora u kojima će netko govoriti protiv nedavnih dešavanja ili nadređenih. Ako ste previše iskreni, mogli bi doći do nevolja. Isto tako, ako date drugima nerazumna obećanja ili zahtjevate nešto nemoguće, doći ćete u situaciju u kojoj nitko ne može profitirati.

LAV (22.07. – 22.08.)
Nemojte gubiti previše vremena na nove ideje i kreativnost jer ćete se previše dati u sanjarenje i izgubiti svoju šansu za dokazivanjem. Neće vam biti lako odrediti prioritete stoga se oslonite na ono što vam govore nadređeni i pokušajte stvari obavljati redom kojim su vam došle. Ono što želite raditi ostavite za drugi dan.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ostanite čvrsto nogama na zemlji i pripremite se na sve što je potrebno napraviti da bi došli do onoga što želite. Ako mislite pokazati koliko ste strastveni u vezi projekta ili općenito posla, budite timski igrač. U ljubavi je vjerojatna značajnija promjena, pa će tako neki stupiti u novi ljubavni odnos dok će se drugi riješiti tereta.

VAGA (23.09.-22.10.)
Isplatit će vam se sva pomoć koju danas pružite drugima. Dajte sve od sebe da bi kolegama popravili dan, iznenadite nekoga sitnicom ili dajte savjet odnosno sugestije kako nešto raditi na bolji način. Ako vam netko nametne svoje obaveze, riješite ih što prije i bez prigovaranja da bi vam ostalo više vremena za vaše projekte.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte dozvoliti da vas usporava osoba koja ima autoritet ali u čije iskustvo ili znanje niste sigurni. Samo zato što je netko stariji ne znači da je i pametniji stoga zadržite svoje pravo na slobodu odlučivanja. Čuvajte se osoba koje su vas u prošlosti zavlačile ili zavaravale jer bi to mogle opet. Budite iskreni koliko god možete.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte imati prevelika očekivanja od putovanja i komunikacije sa osobama koje niste vidjeli duže vremena. Oslonite se danas na osobe koje su vam uvijek pomagale u prošlosti i na svoju sposobnost uvođenja reformi. Ako treba, postavite nova pravila za realizaciju stare ideje kako bi minimizirali eventualnu štetu i posljedice.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas se morate pozabaviti financijskim problemima. Nemojte trošiti novac na ono što vam nije potrebno, ali isto tako postavite pravila ostalim ukućanima i odredite realan budžet. Putovanja, prijatelji i hirevi mogli bi vas koštati više nego što mislite. Budite pametni a u ljubavi nemojte dozvoliti da vas voljena osoba podcjenjuje.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Izgledan je slučajni susret sa osobom iz prošlosti, a upravo će on, ako odvojite dovoljno vremena, dovesti do dogovora koji nećete moći odbiti. U ljubavi su mogući problemi. Naime, vrijeme je da se pobrinete za odnos koji je davno pošao po zlu tako što ćete donijeti konačnu odluku i konačno prošlost ostaviti tamo gdje pripada.

RIBE (20.02.-20.03.)
Svoje misli danas zadržite za sebe, koliko god smatrali da ste u pravu i bez obzira na samopouzdanje kojeg vam neće nedostajati. Naime, često ćete mijenjati svoje mišljenje i mogli bi zbuniti ne samo okolinu nego i same sebe. U ljubavi se držite podalje razgovora o emocijama jer bi moglo doći do nesporazuma i ozbiljnije svađe, piše tarot-horoskop.