Dnevni horoskop: Svaka će situacija biti kompleksna a rješenja kreativna

Svaka će situacija biti kompleksna a rješenja kreativna i jednako dobra pa će tako mnogi teško odrediti odakle početi. U ljubavi su moguća nagla dešavanja koja će dio znakova prisiliti na suočavanje sa starim problemima.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Imat ćete sreće i dobrih prilika u svemu što je povezano uz novac, nagodbe i sklapanje novih poslova. Ukoliko niste sigurni u odluku koju trebate donijeti, odgodite je jer ćete danas ili sutra slučajno sresti osobu iz prošlosti koja će vam dati zanimljiv savjet. Korist možete ostvariti u svemu u čemu se možete osloniti na stare resurse.

BIK (20.04. – 20.05.)
Očekuju vas različite situacije a unatoč dobrom osjećaju i ugodnoj atmosferi, neke ćete stvari na kraju jako teško izgladiti. Jedna će osoba biti dosta distancirana i nepristupačna pa ćete tako puno teže riješiti problem koji vas muči u posljednje vrijeme. Razmislite samo o onim investicijama koje vam mogu donijeti gotovinu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Privatni vas problemi danas samo mogu usporiti. Pokušajte što više toga uložiti u odnose sa kolegama a pritom pripazite na to da imate sve posloženo za sljedeći potez povezan uz karijeru. Izgledan je problem sa starijom osobom ali što ćete se više na njega obazirati, to će on biti veći jer ta osoba zapravo samo želi vašu pozornost.

RAK (21.06. – 21.07.)
U fazi ste u kojoj imate puno opcija, razmotrite ih i nemojte se bojati napraviti prvi potez. Promjena je dobra stvar a na kraju vam može donijeti opipljive rezultate na koje ćete biti ponosni. Ostavite dovoljno vremena za ljubav i romantiku, posebno ako ste tek nedavno izašli iz kompliciranog odnosa. Opustite se i budite svoji.

LAV (22.07. – 22.08.)
Izbjegavajte bilo kakve probleme koji su povezani uz privatan život i stanovanje. Nećete apsolutno ništa dobiti niti postići ako pokušate ugoditi osobi sa kojom živite odnosno sa kojom ste u vezi ili tajnom odnosu. Razmislite o tome je li vrijeme da u ljubavi krenete dalje a prije nego što donesete odluku, saslušajte drugu stranu priče.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Očekuju vas pozitivne promjene kojih će najviše biti na prijateljskom polju. Putovanje će voditi novim znanjima a mnogima otvoriti oči te im pomoći da odaberu puno bolji smjer karijere. Distancirajte se od osoba koje vam stalno nabijaju osjećaj krivnje ili se ne žele prilagoditi. Odvojite više vremena za svoje užitke.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte očekivati da će se prilike same pojaviti ili da će vam netko nuditi ono što želite. Možete zaraditi novac uz uvjet da riskirate i krenete sami razvijati ono u što vjerujete. Nemojte dozvoliti da vas usporavaju negativne osobe. Mislite svojom glavom inače će vam nestati vremena i propustit ćete neponovljivu priliku.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Krenite prema naprijed, ne pokazujte ljutnju i nemojte se baviti prošlim dešavanjima niti tračevima. Da bi ostavili što bolji dojam na okolinu, morat ćete prvi uložiti novac u ono o čemu pričate. Kod kuće vam neće svi dati dobar savjet pa pripazite na to kome se obraćate jer ste u fazi u kojoj svatko gleda samo svoje ciljeve.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ako odlučite zatajiti nešto za što znate da je drugima bitno, uzrokovat ćete sami sebi probleme i kasnije tračeve. Bit ćete skloni pretjerano reagirati pa su moguće svađe. Najbolje bi bilo otputovati jer ćete najbistrije razmišljati i najbolje se osjećati daleko od svakodnevice. Pod svaku cijenu izbjegavajte rodbinu i susjede.

JARAC (22.12.-20.01.)
Dovršite ono što ste započeli ali sa samopouzdanjem. Vrijeme je za većinu napravilo svoje tako da sigurno imate sve posloženo i nećete donijeti krivu odluku ako stanete na put koji ste davno odabrali. Oni od vas koji ne mogu odustati od starog ljubavnog cilja, trebali bi na prvo mjesto staviti svoje zadovoljstvo i nova pravila.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Držite se onoga što znate i radite najbolje. Ako se pokušate prikazati kao stručnjak u području za koje niste kvalificirani, pojavit će se ozbiljni problemi i naštetiti vašem ugledu. Da bi situacija u ljubavi bila smirena a odnos stabilan, morat ćete se odlučiti na prilagodbe. Nemojte nikad gledati samo materijalnu stranu života.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte se upuštati u razgovore za koje znate da nemaju smisla i da će vam oduzeti previše vremena. Danas se trebate koncentrirati na obaveze i probleme koje želite riješiti. Dan je povoljan za financijska pitanja i pregovore ali ne i za putovanja, otputujte samo ako to znači da ćete proširiti posao. Navečer se opustite, piše tarot-horoskop.