Dnevni horoskop: Svi znakovi će proživljavati emotivne trenutke i često mijenjati raspoloženje

Ribe su poznate kao emotivan znak a danas se u njemu nalazi i Mjesec pa će svi horoskopski znakovi proživljavati emotivne trenutke i često mijenjati raspoloženje. Osim što ćemo svi biti osjetljivi, Mars se nalazi u Ovnu pa ćemo biti i borbeni. Slagali se sa nečim ili ne, danas trebate ljudima vjerovati na riječ, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Osoba sa kojom ste bliski sigurno će vam dati dobar savjet. Pažljivo slušajte čak i ako vam se čini da je sve logično i poznato od prije. Odvojite dovoljno vremena za kreativne ideje jer će se pokazati korisnijima nego što se čini na prvi pogled. Uživajte u trenucima koje provedete sa voljenom osobom, ne spominjite posao.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas će gotovo sve biti povezano sa načinom na koji radite stvari. Ako odvojite nešto više vremena za one ključne zadatke, ostvarit ćete puno veći napredak i ispuniti davnu želju. Dan je povoljan za promjene posla a promaknuće također djeluje obećavajuće. U periodu ste koji je idealan za započeti tjelovježbu ili dijetu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Imat ćete puno toga za reći a od svih današnjih sugestija, sigurno će netko primijeniti barem dio. Nemojte šutjeti ali budite oprezni jer će vas, koliko god dobili pohvala i nagrada, drugi kriviti za sve ono što im nije uspjelo. Emocije ostavite po strani inače ćete zakomplicirati privatni i poslovni život. Ostanite objektivni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Netko će vas pokušati nagovoriti na to da se uključite u tajne aktivnosti a o vama ovisi hoćete li profitirati ili izgubiti nečije povjerenje. Slobodno vjerujte intuiciji a ako niste sigurni u odluku koju planirate donijeti, porazgovarajte sa osobom koja ima više iskustva. Klonite se prilika koje djeluju previše dobro da bi bile istinite.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte se previše držati kuće i obitelji jer su mogući konflikti i razni nesporazumi. Općenito se danas trebate udaljiti od bilo kakvih privatnih problema kako bi dobili više prostora i u miru odlučili što bi mogli napraviti da se situacija popravi. Za neke će večernji sati biti vrijeme kada će nekome reći zbogom, ostanite pri stavovima.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Fokusirajte se na posao i prioritete. Nemojte dozvoliti da vas netko nagovara na aktivnosti za koje uopće niste sigurni gdje vode ili želite li se njima baviti. Budite se spremni postaviti ali budite blagi prilikom ozbiljnijih razgovora. Držite se onoga što dobro znate i u čemu ste dobri, nemojte skakati sa teme na temu i pretjerivati.

VAGA (23.09.-22.10.)

Isplanirajte godišnji odmor ili kraće putovanje koje će vam pomoći da se opustite i napunite baterije. Nemojte planove odgađati za zadnji trenutak jer ćete proći puno skuplje u financijskom smislu. Danas možete ostvariti uspjeh ali samo ako slijedite vlastiti put i ne investirate vrijeme u nešto što je bitno drugima ali vama nije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

U poslu ali i u privatnom životu možete očekivati skrivene informacije koje će jedine objasniti zašto je došlo do financijskih problema. Istražite stvari što detaljnije kako bi shvatili tko se krije iza prepreka na koje nailazite jer ćete jedino tako razumjeti što trebate napraviti da bi krenuli dalje. U ljubavi su izgledne nove romanse.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekujte sve bolju situaciju i okolnosti kada su u pitanju ljubav, odnosi sa prijateljima i posao. Moguće su nesuglasice sa članovima obitelji pa radije bilo kakve rasprave odgodite za neki drugi dan. Fokusirajte se na sve ono što želite promijeniti. Novi će vam početak vratiti onu staru snagu i pomoći vam da pokažete ono najbolje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte računati na tuđi novac, pomoć koju vam je netko obećao i stvari u koje ste do jučer bili sigurni. Najbolje ćete proći ako sve uzmete sa rezervom, računate isključivo sami na sebe i nastavite dalje sa planovima koji ne uključuju veći broj ljudi. Putovanje će rezultirati napetom situacijom, izbjegavajte ga.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Posvetite se brizi za svoje ili tuđe zdravlje, rješavanju papirologije te svih onih poslova koji podrazumijevaju čekanje ili birokraciju. Danas će mnogi od vas shvatiti kako imaju više nego što su mislili dok će dio iznenada dobiti novac ili uslugu. Osoba koju volite sigurno će vas slušati i na kraju vam pomoći ostvariti nove ciljeve.

RIBE (20.02.-20.03.)

Slobodno budite pričljivi i otvoreni ali pripazite na to sa kim dijelite privatne informacije ili one koje su poslovne a povjerljive. Fokusirajte se na to kako zaštititi sebe i svoja prava. U poslovnom i privatnom životu možete očekivati da će vas netko uvlačiti u širenje glasina, budite mudri kako ne bi riskirali vlastiti ugled.