Dnevni horoskop: Usmjerite energiju prema detaljima i stjecanju zdravih navika

Budite danas oprezni jer ćemo svi lako gubiti strpljenje i dozvoliti da nas isfrustriraju stvari koje bi inače ignorisali.

Da bi vam bilo lakše, svu energiju usmjerite prema detaljima i stjecanju novih, zdravih navika.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Kod mnogih će se od vas danas pojaviti neobjašnjiva ljubomora. Pokušajte je kontrolirati kako ne bi zakomplicirali situaciju na privatnom polju. Nemojte dozvoliti da vas obuzme ljutnja, pokušajte svoje emocije zadržati za sebe ili se potpuno udaljiti od situacije da bi se bavili stvarima koje će vas veseliti i fizički umoriti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Vrlo je bitno da danas ne pretjerate sa svojim reakcijama. Bit ćete skloni preuveličati situacije a upravo bi vam to moglo stvoriti neprijatelje. Stvarima pristupite na što praktičniji način jer ćete tako najbolje zaštititi svoje interese. U ljubavi će netko od vas skrivati informacije, brzo ćete shvatiti tko ali se trebate zapitati zašto.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ako postoje obaveze koje ne želite obaviti i problemi za čije rješavanje još niste spremni, slobodno ih danas izbjegavajte. Izgledan je slučajan susret sa osobom iz prošlosti, nemojte odbijati pozive za kavu jer bi mogli pronaći novi izvor motivacije a uz pomoć informacija koje dobijete, u budućnosti donijeti puno bolje odluke.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas vam se nešto neće nikako poklapati a prije nego što poduzmete korake i reagirate intuitivno, pokušajte istražiti što više toga. Mogući su problemi sa bliskom osobom, pazite što govorite i kako reagirate jer bi vam druga strana mogla zamjeriti. U prilog će vam ići putovanja i stjecanje novih iskustava. Ne odbijajte avanture.

LAV (22.07. – 22.08.)
Da bi izbjegli potencijalne probleme, tuđe svađe i nepotrebne rasprave, pokušajte što manje vremena provesti kod kuće. Uključite se u one aktivnosti za koje smatrate da će vam otvoriti oči i pomoći vam da dođete do boljeg životnog stila. Postoji puno toga što možete ponuditi ali i dobiti od drugih, prestanite se ograničavati.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Mnogi će se od vas danas baviti papirologijom, pisanjem radova ili izvještaja. Ići će vam od ruke bilo kakav posao koji zahtjeva detaljnost i visoku koncentraciju ali će poseban uspjeh ostvariti oni koji se još školuju. Vrijeme je da na ljubavnom polju neke stvari prilagodite, razmislite o dinamici odnosa i ravnopravnosti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ostavite sebi dovoljno vremena za sitnice koje vas vesele. Slobodno se okrenite planiranju godišnjeg odmora ili većinu dana provedite u društvu prijatelja i obitelji. Što ćete se više družiti i komunicirati sa onima koje volite, to ćete se bolje osjećati. Potrebna vam je nova doza samopouzdanja da bi uspješno obavili sve što trebate.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte izbjegavati ili odbijati prilike koje podrazumijevaju nove izazove. Danas ćete biti snalažljivi i brzo razmišljati ali pripazite na emocije koje bi vam mogle pokvariti bitne diskusije i pregovore. Oni od vas koji žele što prije realizirati svoje projekte ili planove, morat će promijeniti nešto na privatnom, vjerojatno ljubavnom polju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nastavite dalje sa svojim planovima i budite samouvjereni, posebno ako vidite da vam netko ne vjeruje ili ne želi pomoći. Ako ste dovoljno brzi i reagirate u realnom vremenu, moći ćete ostvariti veći uspjeh nego što se nadate. U ljubavnom se životu trebate malo prilagoditi da bi se stvari vratile na staro i išle vam u prilog.

JARAC (22.12.-20.01.)
Izbjegavajte stres a ako danas ne radite, zaboravite na poslovne obaveze. Bit ćete umorni, zbunjeni i pod stresom ali bez nekog posebnog razloga. Ukoliko se pojave privatni problemi, pokušajte ih riješiti u hodu a ako vidite da ne ide, kupite nešto vremena. Dan podredite samima sebi, odmorite se i uživajte u onom što volite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Netko će vam pomoći i vjerojatno vam pojasniti situaciju zbog koje ste bili u dilemi. Ako mislite da možete zaraditi novac, nemojte oklijevati niti se upuštati u pretjerane analize. Dan je isto tako idealan za naplatu starih dugovanja. Možda i nećete sklopiti nova prijateljstva ali ćete barem znati kome inače možete vjerovati.

RIBE (20.02.-20.03.)
Pokušajte raščistiti bilo kakve pravne ili novčane probleme. Nemojte biti nesigurni ali isto tako na privatnom polju nemojte nastupati previše samouvjereno i stavljati ego u prvi plan. Bilo kakva ljutnja, nemir ili ljubomora samo vas mogu još više frustrirati zato budite mudri i birajte što je sigurno. Općenito izbjegavajte rizike, piše tarot-horoskop.