Najbolje ljetne nijanse ruževa koje će istaknuti vaš ten

Ruževi za usne su važan dio šminke svake žene koji upotpunjuju svaki izgled, a kriteriji kod izbora ove vrste kozmetike su izdržljivost te bogata a u isto vrijeme nježna tekstura.

Plavušama će ruževi u tonu fuksije, ali i oni između ljubičaste i crvene najbolje naglasiti ten, dok će topli tonovi lica odlično izgledati s nijansama koralja. Svima će ljepotu naglasiti nude ruževi, s malo sjaja, jer preplanuli ljetni ten i igre bronzerima prizivaju mono-koloristički make-up, piše 24sata.

Nijansa fuksije nalazi se na hladnom spektru, jer ima visoku koncentraciju plavih tonova te se zato lako slaže s tenom plavuša.

Koraljna je izuzetno popularna ljeti te odlično pristaje brinetama i svima onima koji u vrućim danima nose preplanuli izgled. To je osvježavajuća nijansa koja licu daje živost. Nije bitno da li ste sebi priuštili umjetno osunčan ten ili ste na partyju, koraljni je ton savršen za ljetne usne.

Osim toga, poslužit će i kao emotivni poticaj ako ste na poslu, jer crveni ruž dokazano podiže raspoloženje i ističe ljepotu.

Boja pijeska ili nude varijanta neprimjetna je na usnama, no opet im daje malo sjaja. Usne su ovdje u drugom planu, jer glavnu riječ imaju bronzeri i slične formule kojima možemo zasjajiti čitavo lice. Uz takav izgled, najbolje da je ruž skoro neprimjetan te da se koloristički potpuno stopi sa pozadinom.