Najveći fan Disneya: Prekrila tijelo tetovažama likova iz Disney crtanih filmova

Jodie Dunlop je, bez sumnje, najveći fan Disney crtanih filmova, a svoju ljubav prema Disneyu iskazuje tetovažama po tijelu.

Jodie se ponosi tetovažama animiranih likova, za nju su te tetovaže dokaz da je zadržala nevin i djetinjasti duh, a njena djeca ih vole.

Kad je otac Jodie Dunlop preminuo, odlučila mu je odati počast tetovažom likova iz crtanog ‘Knjiga o džungli’ u znak sjećanja na sva vremena kad su ga zajedno gledali. Ta 32-godišnja, dizajnerica torti već, je imala nekoliko manjih, suptilnih tetovaža, ali je nedavno započela tetovirati i velike, te joj je namjera prekriti cijelo tijelo Disney motivima.

nFoto: 24 sata
Foto: 24 sata

Do sada je provela oko 60 sati u stolici za tetoviranje i ne žali, jer uveseljavaju i nju i njenu kćer, piše 24 sata.

Njena lijeva podlaktica prekrivena je ogromnom slikom Bambija i Feline, a a svaki centimetar kože na njenoj desnoj nozi presvučen je dizajnom Male sirene u kojem su prikazani Ariel, kralj Trident i Flounder.

Na lijevom bedru ima Ljepoticu i zvijer, bajkoviti dvorac i brojne druge prizore iz crtića.

aFoto: 24 sata
Foto: 24 sata

“Obožavam Disney cijeli svoj život. Uvijek mi izazove smiješak na lice i njihovi crtići mi pokazuju da se uvijek nečemu imamo radovati. Unatoč svim preprekama, uvijek će se naći nekakav sretan završetak” kaže ona.

Jodie, koja živi sa suprugom Jonnyjem, starim 34 godine, koji također voli tetovaže, ne vidi zbog čega bi njena opsesija crtanim filmovima bila čudna, kao ni prekrivanje cijelog tijela.

“Uvijek sam željela puno tetovaža, ali sam se bojala osude ljudi. Danas za to ne marim, a većina je ljudi pozitivna spram njih”, istaknula je.

Foto: 24 sata
Foto: 24 sata

Kad je izgubila oca shvatila je da je život prekratak, te treba činiti ono što želi, a čak je i na njegovom sprovodu pustila pjesmu iz Disneyevog crtića, Bare Necessities.

S obzirom na ogromnu sentimentalnu vrijednost tetovaža, dugo je tražila odgovarajućeg umjetnika koji bi ih napravio, te se odlučila za Beaua Redman iz Blue Cardinal Tattoo u Rochdaleu.
Planira ispuniti cijelo svoje tijelo, osim lica, a to namjerava ostvariti kroz naprednih par godina.