Brad Pitt optužio Angelinu da želi da ga odvoji od djece

Glumac Brad Pitt je optužio bivšu suprugu Angelinu Jolie da pokušava da ga odvoji od djece, odnosno da zaustavi rješenje o starateljstvu nad njihovo šestoro djece nakon što je zatražila uklanjanje privatnog sudije Johna V. Auderkirka iz njihovog slučaja razvoda.

Strani mediji prenose da je glumica prošle nedjelje tražila da se sudija promijeni s obzirom da je ranije sarađivao sa jednim od Pittovih advokata. Shodno tome, Pittovi advokati su navodno odgovorili na Angelinin zahtjev i zaključili da ona na sve načine pokušava da Brada odvoji od djece.

“Nagli plač Angeline pokazuje njen očaj i lošu vjeru da će izvući ono što želi i uz to nepoštuje proceduralna pravila koja imaju za cilj da pomiri sukobljene strane i pronađu zajednički jezik”, stoji u Pittovom pravnom odgovoru, prenosi Nova.rs.

U odgovori između ostalog piše:

“Nažalost, pojedinci koje najviše povređuju Angelinini transparentni taktički pokreti su njena sopstvena djeca, koja su i dalje uskraćena za konačno rješenje i normalnu raspodjelu vremena sa ocem i majkom.”