Dnevni horoskop: Budite obzirni prema drugima i imajte na umu budućnost

Kroz dan će prevladavati energija koja može previše naglasiti stvari koje zapravo nisu tako veliki problem stoga budite obzirni prema drugima i imajte na umu budućnost.

Budite strpljivi, pokažite razumijevanje za kolege i prijatelje a ako dođe do konflikta, nastupite diplomatski. Komunikaciju stavite na prvo mjesto.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ostavite sebi dovoljno vremena za nove avanture a ako vam netko ponudi, obavezno prihvatite putovanje. Okružite se osobama koje imaju znanje i iskustvo jer ćete tako razviti nekoliko kvalitetnih ideja. Ako se opustite i prepustite današnjim razgovorima sa poznanicima, sasvim slučajno ćete doći do novog izvora zarade.

BIK (20.04. – 20.05.)
Prije nego što sve postane službeno, razmislite još jednom o tome što ste dogovorili sa poslovnim partnerima ili suradnicima. Danas ćete moći promijeniti uvjete ali samo ako jasno kažete kako ste svjesni da vrijedite više nego što vam je ponuđeno. Samopouzdanje će vam donijeti uspjeh stoga naglasite da vjerujete u sebe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ako postoji nešto što vas muči ili u vezi čega se stalno predomišljate, nemojte danas donositi odluku jer ćete je kasnije morati potpuno promijeniti a to vam može našetiti ugledu. Budite lukavi inače će vas ljubomorne osobe okarakterizirati kao osobu koja ne zna što želi u životu. U ljubavi budite iskreni ili nemojte pokretati razgovor.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako znate točno što želite i što morate napraviti da bi to ostvarili, nemojte odugovlačiti sa realizacijom nego se pokrenite jer vam sigurno neće trebati puno da se sve pokrene. Kada su u pitanju prijatelji ili voljena osoba, nemojte popuštati i pristati na nešto što ne smatrate ispravnim. Ono u čemu uživate možete pretvoriti u posao.

LAV (22.07. – 22.08.)
Razmislite o svemu onom što možete napraviti a da pritom imate više vremena za svoj hobi ili interese. Slobodno implementirajte fizičke ili mentalne promjene za koje smatrate da će vam popraviti samopouzdanje i dugoročno poboljšati stil života. Krajnji će rezultat u svemu biti uspjeh a u ljubavi očekujte lijepe trenutke.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Udaljite se od osoba koje stalno pokušavaju vama manipulirati ali bez velikih riječi i previše objašnjenja. Razmišljajte sami za sebe a prije nego što donesete odluku, prvo se zapitajte donosite li je isključivo radi sebe. Neće se svima svidjeti vaši odabiri ali vjerujte u svoje sposobnosti da bi na kraju dokazali da ste bili u pravu.

VAGA (23.09.-22.10.)
Oni od vas koji se dulje vremena viđaju sa simpatijom ili su tek nedavno upoznali vrlo emotivnu osobu, danas mogu očekivati obećavajući razgovor koji vodi stabilnom odnosu. Kada je u pitanju posao, budite pravedni i iskreni prema saveznicima jer ćete tako dobiti usluge koje će vam trebati u budućnosti. Klonite se putovanja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Većinu ćete dana biti fokusirani na ljubav i romantiku. Budite oprezni kako ne bi odabrali određenu osobu iz pogrešnih razloga, posebno ako se nalazite u lošoj vezi ili braku gdje ste već bili prevareni. Ukoliko ste slobodni, imajte na umu kako se prijateljima i obitelji vjerojatno neće svidjeti vaš odabir pa ne otkrivajte sve.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Zabavljat će vas ležerni razgovori sa prijateljima i kolegama a dosta ćete pozornosti posvetiti željama voljene osobe i članova obitelji. Većinu ćete dana biti emotivni stoga budite oprezni kada je u pitanju posao jer bi mogli popustiti pred osobom koja vama manipulira. Pazite što govorite kako ne bi uvrijedili vrlo dragu osobu.

JARAC (22.12.-20.01.)
Koliko god mislili da ste u sve upućeni i da imate situaciju pod kontrolom, danas će vas iznenaditi nešto što je bilo skriveno. Nemojte otkrivati svoje emocije jer bi to mogli napraviti pred pogrešnom osobom. Koncentrirajte se na sve ono što možete napraviti da bi izbjegli aktivnosti koje ne odobravate i u kojima ne želite sudjelovati.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nemojte vjerovati onom što vam govori osoba koja u prošlosti nije bila iskrena ili vas je dovela do loše financijske situacije. Danas se oslonite isključivo na sebe, jedino ćete tako obaviti sve što ste isplanirali. Bilo kakva svađa može vas dovesti do štete na imovini ili čak fizičkog nasilja, izbjegavajte sukobe sa nepoznatima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Razmislite o svemu što ste do sad radili i o onom što bi željeli raditi u budućnosti a može vam donijeti veću zaradu. Ako vidite da stvari ne idu prema planu, onda se ohrabrite i uvedite barem manje promjene. Dan je idealan za preuzimanje rizika sa kojima ste upoznati od ranije. U ljubavi nemojte popuštati pred prošlošću, piše tarot-horoskop.