Dnevni horoskop: Kroz dan će se javljati razne sumnje a mnogi će biti frustrirani

Mjesec će se naći u konjunkciji sa Marsom pa tako stvoriti neugodan aspekt sa Jupiterom i Plutonom. Kroz dan će se javljati razne sumnje a mnogi će biti frustrirani, nervozni i nestrpljivi. 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Obavljat ćete stvari bez puno razgovora i ponovno dokazati drugima kako imate nevjerojatnu energiju. Nema sumnje kako ćete impresionirati osobe koje vas ne poznaju najbolje ali budite oprezni i nemojte se povjeravati neznancima. Putovanje će vam se isplatiti samo ako na njemu možete nešto naučiti ili dogovoriti posao.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte se fokusirati na ono što vam je u životu negativno, radije se okrenite pozitivnim stvarima i maksimalno iskoristite resurse koje imate. Budite oprezni ukoliko se nalazite u novom poslovnom okruženju jer će vas netko pokušati nagovoriti na aktivnosti za koje nemate vremena. Budite realni, nemojte biti tvrdoglavi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Situacija je puno bolja nego što vam se čini a ako se uključite u aktivnosti koje smatrate zanimljivima a za koje do sad niste imali dovoljno vremena, pojavit će se i nove prilike za zaradu novca. Moguća je promjena karijere a oni koji su je već prihvatili ubrzo će shvatiti kako mijenjaju stavove. Vrijeme je da se bolje brinete za sebe.

RAK (21.06. – 21.07.)

Netko iz okoline neće podržavati vaše odabire ili će vas kritizirati zbog načina na koji radite stvari odnosno društva u kojem se krećete. Unatoč svemu, nemojte odustati od poslova za koje smatrate da ih trebate raditi niti od ljudi za koje imate dojam da vam puno toga daju zauzvrat. U fazi ste u kojoj učite i rastete kao osoba.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nevolje možete izbjeći samo ako pripazite na ono što danas govorite i radite. Ako znate da svojim potezima možete izazvati nečiju ljutnju, udaljite se od te osobe i budite lukavi. Neće se svi složiti sa idejama koje imate ali ako uspijete barem neko vrijeme svoje misli zadržati za sebe, doći ćete do zanimljive prilike za realizaciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Klonite se stereotipa i nemojte osuđivati druge prije nego što saznate njihovu stranu priče. Onoga trenutka kad shvatite da ono što je za vas dobro ne mora odgovarati drugima, moći ćete ostvariti više toga i zauzeti ispravan stav. Očekujte pozitivne promjene povezane uz prijateljstva, poslovno partnerske odnose i stanovanje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Prepustite se mašti, posebno ako ne znate kojim putem krenuti dalje jer ćete ubrzo otkriti nešto zanimljivo što vrijedi istražiti. Iako će većinu vas uplašiti promjena u načinu zarade, onoga trenutka kad se prepustite, bit će vam drago da ste napravili prvi potez. Vjerujte u sebe i ideje koje imate, u vrlo ste povoljnoj fazi života.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Iako nećete biti sigurni u svoje odabire, nemojte se povlačiti i gubiti vrijeme na analize jer će svaki potez koji danas napravite ipak donijeti nekakvu korist. Budite iskreni prema sebi i slijedite intuiciju, posebno u trenucima u kojima će vas okolina kritizirati ili vam govoriti stvari koje su potpuno drugačije od vaših stavova.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Držite na oku svoj novac i pripazite na investicije da bi u potpunosti bili spremni za sljedeći potez ili za promjene dogovora. Kada su u pitanju promjene koje uvodite, budite ozbiljni ako želite da vas okolina podrži i shvati vaše namjere. U ljubavi prikupite sve potrebne informacije, jedino ćete tako ukloniti sumnje i biti mirni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako odlučite slijediti svoje emocije, vjerojatno ćete se naći na teškom putu. Kada je u pitanju posao, budite realni i razumni jer ćete jedino tako iz pravih razloga donijeti prave odluke. Negativna dešavanja možete očekivati samo ako ste previše blagi prema osobama koje to nisu zaslužile ili popuštate pred njihovim hirevima.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako odbijete kompromis i zainatite se, na kraju ćete biti predmetom izrugivanja. Nema sumnje da se mijenjate i idete u puno boljem smjeru ali imajte na umu da drugi toga još nisu svjesni. Proći će dosta vremena dok pojedine osobe shvate način na koji razmišljate stoga nemojte očekivati da će svi odmah biti impresionirani.

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete vrlo motivirani i spremni napraviti sve što je potrebno da bi došli do željenog cilja. Dan će biti prepun novih iskustava pa ćete sigurno proširiti svoj krug poznanstava i doći do novih zaključaka. Slobodno pred druge iznesite svoja razmišljanja, otvorite srce ili se posvetite rješavanju starih problema. Nemojte se ograničavati, piše Tarot.