Dnevni horoskop: Mnogi će balansirati između veza sa drugima i vlastite odgovornosti

Dosta ćemo teško balansirati između odnosa sa drugim ljudima i odgovornostima koje imamo. Imat ćemo dojam da previše ljudi zahtijeva našu pažnju, posebno u prvoj polovini dana kada će se većina fokusirati na svakodnevne planove. Poslijepodne će biti nešto bolje ali uz uvjet da ste obazrivi prema okolini, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Bavili se danas poslom ili ne, nemojte dozvoliti da vas iz takta izbaci netko od tvrdoglavih kolega i klijenata. Jasno postavite granice i dajte do znanja što možete napraviti a što nije u vašem opisu posla. Idite prema naprijed jer ćete, bez obzira na sve prepreke, podršku i resurse pronaći tamo gdje ih najmanje očekujete.

BIK (20.04. – 20.05.)

Puno toga vam neće biti jasno. Nećete raspolagati sa svim činjenicama a najveće su poteškoće moguće u svemu što je povezano sa srcem i ljubavnim poljem. Budite pametni i dozvolite prvo da se stvari odvijaju prirodnim tijekom. Ako bilo što forsirate ili istupite sa zahtjevima koje i sami smatrate velikima, jako ćete se razočarati.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ako se nečim bavite dulje vremena i uvjereni ste kako tu možete ostvariti profit, nemojte odustati nego uložite dodatan trud i pokušajte stvari sagledati iz drugačije perspektive. Bit ćete kreativni i inovativni a danas ćete upoznati osobu sa kojom možete udružiti poslovne snage. Starije osobe vas mogu odvesti u krivom smjeru.

RAK (21.06. – 21.07.)

Pokušajte se potruditi kada su u pitanju odnosi sa prijateljima jer ćete puno toga dobiti zauzvrat. Društvena će vam dešavanja otvoriti nova vrata a mnogi će danas upoznati novu osobu koja razmišlja na sličan način. Postavite se prijateljski i otvoreno jer ćete tako prikupiti najviše informacija. Nemojte ni u čemu pretjerivati.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte niti razmišljati o tome da ispravite sve privatne probleme koji su odjednom izašli na površinu. Dajte drugima do znanja kako ne možete čitati njihove misli niti situaciju popraviti u jednom danu. Ako zauzmete stranu ili se oduprete, samo ćete izazvati veći sukob. Slušajte i promatrajte ali ne iznosite svoje mišljenje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Izbjegavajte zahtjevnije razgovore sa osobama od autoriteta i klonite se institucija poput bolnica i državnih ustanova. Mogući su problemi sa birokracijom ali i sa nerazumnim osobama. Što ćete se više distancirati od posla i obaveza, to ćete bolje proći u privatnom životu. U ljubavi očekujte pozitivan razvoj nove situacije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte dozvoliti da vas koči nečija nesigurnost. Vjerujte u sebe i nastavite dalje sa svojim planovima bez obzira na to što se netko povukao ili promijenio stav. Oni od vas koji odlaze u mjesto iz djetinjstva danas će biti prisiljeni donijeti odluku o privatnoj budućnosti. Nemojte brzati sa odlukom o prodaji imovine i nekretnina.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete imati volje niti strpljenja kada su u pitanju razgovori sa konkurencijom i osobama koje vam općenito nisu drage. Moguće su promjene povezane uz dom i obitelj a koliko god vas iznenadile, znajte da su dugoročno vrlo pozitivne. Ako vam se netko umiješa u planove, jasno dajte do znanja da imate dosta svojih obaveza.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je idealan za razgovore sa kolegama sa posla, druženja i za kraća putovanja koja su usmjerena promociji nečega što vam je bitno. Mnogi će se od vas naći pred novom prilikom i upoznati osobe koje imaju slične interese. Nemojte odbijati ponude koje vam se u početku čine nemogućima. Očekuju vas velike stvari.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pred vama je uspješan dan stoga nemojte gubiti vrijeme na pretjerane analize i sitnice koje ne mogu promijeniti ishod. Izmanipulirajte svim onim situacijama koje vam mogu pomoći ostvariti poslovne ciljeve ili upoznati osobe koje vam mogu pomoći. Oni od vas koji su slobodni mogu očekivati jako zanimljivu večer.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte stvari shvaćati previše ozbiljno. Bit ćete skloni pogrešno tumačiti ono što drugi govore ili rade a to može izazvati emotivne probleme i burne reakcije. Pripazite na to kako komunicirate sa drugima kako se kasnije ne bi osjećali krivima ili se osramotili. Najbolje se pritajiti te dan iskoristiti za relaksaciju i odmor.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će se od vas sjetiti prošlosti i starih ideja. Postoje stvari koje i danas možete realizirati ali ćete dosta teško moći procijeniti što je realno a što više nije. Nemojte se previše oslanjati na mišljenje osoba koje vas znaju dugo vremena jer će, da ne povrijede vaše osjećaje, biti sklone reći ono što misle da želite čuti.