Dnevni horoskop: Mnogi će biti skloni sanjarenju

Mnogi će biti skloni sanjarenju ali ćemo istovremeno svi biti povezani sa vlastitom podsvješću pa su izgledna nova otkrića i spoznaje o sebi odnosno drugima. Čuvajte se poroka i različitih opsesija.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Stvari polako sjedaju na svoje mjesto stoga se nemojte sad povlačiti ili usporiti. Uozbiljite se i odvojite dovoljno vremena za stjecanje novih znanja ili prikupljanje informacija koje su vam potrebne da bi detaljno isplanirati sljedeće poteze. Najveći ćete uspjeh ostvariti u svemu u čemu pokažete da ste strastveni i uporni.

BIK (20.04. – 20.05.)
Pokušajte napraviti sve što ste rekli da hoćete. Oni od vas koji su u posljednje vrijeme olako davali obećanja koja ne mogu ispuniti, danas će se osjećati pod pritiskom. Nije vrijeme za tvrdoglavost stoga prihvatite svoje pogreške i odmah iskreno recite o čemu se radi kako bi izbjegli ozbiljnije sukobe sa osobama koje volite.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Na čemu god radili, budite tajanstveni, pažljivo planirajte svoje korake i dovršite sve što ste započeli. Netko će vas nehotice blokirati i onemogućiti realizaciju ideje u koju polažete velike nade. Nemojte se previše otvarati osobama koje ste tek nedavno upoznali jer će vas to unazaditi. Budite spremni reagirati na nepravdu.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je kao stvoren za nove ljubavne odnose, druženje sa prijateljima ili planiranje poslovnog napretka. Ako smatrate da imate zanimljiv koncept, podijelite ideju sa najbližima jer ćete je zajedničkim snagama pretvoriti u nešto veliko. Djeca odnosno braća i sestre će u vašem životu odigrati veliku ulogu, posvetite se obitelji.

LAV (22.07. – 22.08.)
Preispitajte svoje motive ali samo kako bi neke stvari korigirali i poboljšali. Naime, netko se neće slagati sa vašim životnim stilom, odabirom prijatelja odnosno voljene osobe ili načinom na koji se ophodite prema drugima. Ako se krećete u pogrešnom društvu ili ste iz koristi u ljubavnom odnosu, očekujte veće probleme.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko ste zasićeni poslom ili ste željni novih iskustava, odvojite danas dovoljno vremena za druženje sa prijateljima i obitelji. Godit će vam kraća putovanja, bilo kakav izlet ili ručak sa osobom koju ne viđate često. Opustite se i udaljite misli od svakodnevice jer ćete tako na kraju donijeti najbolje moguće poslovne odluke.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ako doista želite nešto pokrenuti ili želite nešto postati, vrijeme je da smislite plan. Nemojte očekivati da će vam okolina pomoći i previše se zauzeti za realizaciju vaših ciljeva ali će vam dosta starija osoba dati inspiraciju i pomoći vam da zauzmete realan pristup. Slobodno pokušajte sve ono što ste oduvijek željeli.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Bila bi šteta provesti dan kod kuće i u društvu osoba koje svakodnevno viđate. Izađite van i prepustite se novim iskustvima kojih danas sigurno neće nedostajati. Osim što ćete sklopiti nova poznanstva, iznenadit ćete se kad shvatite koliko vam ljudi želi pomoći sa nečim originalnim na čemu radite. Moguće je kraće privatno putovanje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Sve promjene koje su povezane uz dom i stanovanje sigurno će vam ići u prilog i popraviti atmosferu u obitelji. Ako imate ideju i smatrate da je dobra, nemojte odgađati njenu realizaciju jer bi mogli izgubiti priliku. Iako ćete pucati po šavovima u želji da nekome prenesete svoje planove, najbolje je za sada ipak ništa ne otkrivati.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas ćete se bolje slagati sa poznanicima i suradnicima nego sa kolegama odnosno bliskim osobama. Ako se nađete u prilici za pružanje pomoći drugima, nemojte je odbiti jer ćete time otvoriti nova vrata i pokrenuti niz pozitivnih dešavanja. Oni od vas koji su slobodni impresionirati će nekoga svojim stavom i fizičkim izgledom.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Bit ćete iznimno vješti sa riječima pa ćete se tako uvjerljivo izvući iz neugodnih situacija i lako se opravdati. Unatoč tome, dobro razmislite što ćete reći i sa koliko činjenica raspolažete jer bi vas, ako napravite pogrešku, netko otvoreno mogao prozvati i reći da blefirate. Svakako možete računati na novu poslovnu ponudu.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako želite privući pažnju okoline ili interes za ono na čemu radite, morat ćete se više kretati u društvu poznanika. Napredak možete ostvariti ako se odlučite za putovanje ili prisustvovanje na konferenciji. Putovanje će biti najbolji odabir jer će promijeniti način na koji gledate stvari i dovesti vas do odlične prilike, piše tarot-horoskop.