Dnevni horoskop: Neki će biti opsjednuti greškama iz prošlosti, drugi će tražiti pravdu

Očekuju nas različiti planetarni aspekti pa možemo očekivati i razna dešavanja. Neki će kroz dan biti opsjednuti svojim pogreškama iz prošlosti dok će drugi tražiti pravdu. Ako se nađete u situaciji koja je napeta i ne možete se sa njom nositi, potpuno se udaljite. Ostanete li smireni, navečer ćete sve riješiti, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Oni od vas koji se nalaze na godišnjem odmoru ili putovanju sa obitelji, mogu očekivati lijepe uspomene i trenutke sreće. Ipak, ukoliko radite, pokušajte privući pažnju drugih tako što ćete promijeniti pristup i osloniti se na intuiciju. Većini će znakova dan završiti u romantičnom raspoloženju a možete očekivati i poklon.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ukoliko do sada niste uspjeli pronaći balans između poslovnog i privatnog života ili niste riješili financijska pitanja povezana uz stanovanje, morat ćete kroz dan odgovoriti na nekoliko pitanja. Pripazite na potrošačke navike kako se ne bi doveli u neugodnu situaciju. Odredite novi budžet i pronaći ćete dodatan izvor zarade.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Bit ćete jako raspoloženi za flert i zračiti šarmom što je odlično ukoliko ste slobodni. Ipak, ako niste ili se odlučite prijeći granicu prijateljstva sa osobom koja je zauzeta, suočit ćete se sa nepremostivim problemima. Razmislite o dugoročnim ciljevima kako ne bi sami sebi zakomplicirali privatni život. Klonite se tuđih tajni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Okrenite se marljivom radu, nemojte tražiti prečice niti se oslanjati na tuđu pomoć i uspjeh će doći prije nego što se nadate. Dan je odličan za razne razgovore sa prijateljima i članovima obitelji, otvorite teme koje smatrate bitnima za budućnost i osjećat ćete se sigurnije. Sjetite se prošlosti i iznenadite dragu osobu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Bit ćete jako zabavni i dobro raspoloženi pa će se okolina rado sa vama družiti i dati vam podršku. Nemojte izbjegavati društvena dešavanja jer ćete vjerojatno upoznati novu osobu koja vam može pozitivno utjecati na budućnost. Fokusirajte se na ono što smatrate da radite najbolje i ostavit ćete dugoročno odličan dojam.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte sami sebi nametati nove obaveze, radije se opustite i dajte si dovoljno vremena za razmišljanje. Postoji puno toga na što možete biti ponosni a ako se još više stavite pod stres, samo ćete uzrokovati probleme na privatnom polju. Čuvajte se onih osoba koje vas pokušavaju uznemiriti, potražite one koji su pozitivni.

VAGA (23.09.-22.10.)

Današnji dan trebate maksimalno iskoristiti pa je presudno da sami sebi osvijestite ciljeve i posložite prioritete. Bit ćete mentalno vrlo jaki, probleme ćete rješavati iznimno brzo i stalno imati nove ideje koje će biti više nego dobre. Sudjelujte u onom što vas zanima, budite jasni i glasni te istaknite sve svoje talente.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Neće baš sve ići onako kako ste isplanirali ali to ne znači da trebate dići ruke i odustati od svojih ciljeva. Naučite se prilagoditi. Budite oprezni ali nemojte odustajati od današnjih planova samo zato što vas je netko razočarao. Istražite nove opcije koje vam mogu donijeti novac. Razmislite i o promjeni u poslovnom životu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nećete ništa bolje proći ako stalno pokušavate zadovoljiti ostale. Nije vrijeme za empatiju a prije nego što se nad nekim sažalite, razmislite o tome kako je došlo do pojedine situacije. Danas ćete iskusiti nove stvari, posebno ako putujete ili se okrenete stjecanju novih vještina. Zaštitite se i klonite onih koji vas iskorištavaju.

JARAC (22.12.-20.01.)

Slobodno razmišljajte naglas jer ćete vrlo brzo dobiti pozitivne povratne informacije i sve potrebne resurse. Ako odlučite sakriti neke stvari ili planove zadržati za sebe, stavit ćete se u kompromitirajuću poziciju a onda nitko neće profitirati. Slobodno dogovarajte posao ali imajte na umu da je najbitnije staviti sve na papir.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ušli ste u vrlo povoljnu fazu pa se okrenite promociji svojih talenata i počnite više raditi na realizaciji dugoročnih planova. Nemojte se previše obazirati na iskustva okoline, posebno ako vas netko od prijatelja odgovara od ideje u koju vjerujete. Pojasnite svoje namjere i zainteresirat ćete one koji vam mogu pomoći.

RIBE (20.02.-20.03.)

Koliko god danas vjerovali u svoje planove i smatrali da ostali razumiju vaše namjere, neće svi željeti sudjelovati u onom što radite. Budite oprezni kada su u pitanju prijatelji i poslovni partneri, netko će vas dovoditi u bezizlaznu financijsku situaciju a na vama je da otvoreno kažete kako ćete dalje nastaviti sami.