Dnevni horoskop: Ovnovi su danas omiljeni u društvu, Blizanci vrlo raspoloženi za ljubav

OVAN

Postoji mogućnost da ćete se danas mnogima lako uvući pod kožu. Bit ćete omiljeni u mnogim društvima. Kada vam se učini da nemate kud, vi se sjetite svog znanja, ideja i postignuća. Tako ćete se brzo ohrabriti. Odredite sebi mjeru.

BIK

Nećete biti sigurni što napraviti. Možda je najpametnije pričekati dok se cijela situacija ne razbistri. Znat ćete kako utjecati na ljude i na tokove posla. Koristit ćete intuiciju, ali i svoj šarm. Bit ćete uspješni. Probudite se.

BLIZANCI

Razvijat ćete odnos s voljenom osobom na svim nivoima. Bit ćete vrlo raspoloženi za ljubav. Poslovi koji su dugoročni idu dobro, dok će oni povezani s mladima biti u škripcu jer neće biti sredstava za njih. Mnogima ćete biti zagonetni.

RAK

Vaš partner mogao bi pokazati netrpeljivost prema nekom od članova vaše porodice. Možda bi se trebali malo primiriti i razmisliti o svojoj suradnji s drugima. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini. Opustite se kroz tehnike relaksacije.

LAV

Vama se sve čini pozitivnim. Svojim duhom optimizma svaku ćete osobu izvlačiti iz depresije, pa tako i partnera. Pokušat ćete povezati pokidane niti i popraviti štetu koju su učinili drugi. Uglavnom ćete uspjeti. Zdravstveno poboljšanje.

DJEVICA

Vaše riječi imat će snažan utjecaj na drugu stranu. Stoga pazite što govorite i kako se ponašate. Mnogima će izgledati da mogu pokrenuti brda, ali radi se o tome da će se ona pokrenuti sama, a vi samo to slijedite. Odolite iskušenju vraćanja starih navika.

VAGA

Poželjet ćete se dublje povezati s partnerom, ali će vam pri tom on (ona) nametnuti svoje zahtjeve. Drugi će vas slušati, a još više slijediti bez previše pitanja. Imat ćete magičan utjecaj na svoje suradnike. Pustite prošlost.

ŠKORPIJA

Danas ćete biti upečatljivi u izražavanju osjećaja, pa je izgledno da će vas druga strana zapamtiti. Bit ćete izloženi različitim utjecajima od kojih su neki pomalo agresivni. Važno je da ne reagirate odmah. Sve ste zdraviji i zdraviji.

STRIJELAC

Vjerojatno ćete se dobro provesti u zanimljivom društvu, ali to ne znači da će iz novog poznanstva nešto i nastati. Ponuđene protekcije ipak će trebati opravdati, a vi trenutačno nemate samopouzdanja za to. Malo ćete se pomučiti.

JARAC

Ako ne znate od koga potražiti ljubavni savjet, sjetite se svog prijatelja. Pomoći će i uputiti vas. Danas bi mlade osobe na vašem radnom mjestu mogle stradavati ili biti izložene neugodnoj kritici. Budite još malo strpljivi.

VODOLIJA

Vaša najdraža osoba jednostavno će vam se toliko uvući pod kožu da ćete u svakom trenu misliti na nju. Možete djelovati na ljude i stvari bez mnogo truda. Iskoristite takvu mogućnost i usmjerite posao kamo treba.
Ostanite mirni.

RIBE

Mogli biste postupiti naglo ili protivno svojim uvjerenjima. Prije nego što odreagirate, razmislite. Jedan dio vaših suradnika sprema se dati vam veliku i značajnu podršku za ono što radite. Budite umjereni koliko god možete.