Dnevni horoskop: Svi znakovi će biti usmjereni na ostvarivanje ciljeva

Nemojte dozvoliti da vas zaslijepi želja za pohvalama i novcem u mjeri da zanemarite sve ono što je nematerijalno a dragocjeno.

Ujutro će se Mjesec koji je u Jarcu povezati sa Plutonom i Saturnom. Svi ćemo biti orijentirani na ciljeve ali bi se kod nekih, obzirom na opoziciju sa Venerom, to moglo pretvoriti u opsesiju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Posvetite dan sebi i razmislite o vlastitim ciljevima, planovima za budućnost te općenito o životnim suputnicima jer ćete jedino tako moći razumjeti što vas motivira. Ako ne možete prema sebi biti u potpunosti iskreni, nikad nećete moći biti prema drugima. Jedino vas duhovni rast može vratiti na najbolji mogući put.

BIK (20.04. – 20.05.)
Sa kakvom se god situacijom bavili u posljednje vrijeme, danas možete očekivati nagle promjene. Netko će vas dosta iznenaditi i odstupiti sa pozicije koju želite dulje vremena, budite spremni preuzeti odgovornost i u hodu rješavati eventualne probleme koji su ostali od ranije. U ljubavi je izgledan kvalitetan razgovor o budućnosti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite jako oprezni kako danas nehotice ne bi rekli nešto što ne mislite. Pažljivo birajte svoje riječi i pokušajte imati kontrolu nad emocijama jer će lako dolaziti do nesporazuma. Danas su male šanse za to da ćete donijeti dobru odluku pa ih sve radije odgodite za dan kad ćete razmišljati puno jasnije. Budite kreativni i radite sami.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je izuzetno povoljan za putovanja i boravak na otvorenom ali koliko god se zabavljali, ostavite nešto vremena za istraživanje i učenje. Ako izađete van i otvorite se prema novim osobama, sigurno ćete dobiti nove ponude i unaprijediti kvalitetu života. Vrijeme je da stavite veći naglasak na kreativnost i moć organizacije.

LAV (22.07. – 22.08.)
Većinu ćete dana imati osjećaj da nešto nije u redu ali ćete teško moći definirati o čemu se radi. Najbolje bi bilo pustiti da vrijeme učini svoje ali ako ne možete i osjetite nemir, obratite pozornost na ono što rade drugi. Velike su šanse za to da vam netko radi iza leđa ili krije od vas ključne informacije ali ćete teško saznati koje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Očekujte dan prepun različitih dešavanja i obaveza. Imat ćete dosta novih prilika a gotovo će sve biti kvalitetne i unosne pa je presudno da se dobro organizirate i sve rješavate u hodu. Ubrzajte dnevni tempo a ako se okrenete poslu, izbjeći ćete privatne probleme. Najbitnije je da znate što želite na svim životnim poljima.

VAGA (23.09.-22.10.)
Pretvorite današnji dan u nešto magično. Ako promovirate svoje talente i date drugima do znanja koliko ste svestrani, sigurno ćete zaintrigirati osobu koja ima resurse kojima vam može puno pomoći. Na ljubavnom ćete polju lako stupati u komunikaciju sa simpatijom i partnerima iz prošlosti, ispravite eventualne greške od ranije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Bez obzira na sve obaveze i ozbiljnost posla, pokušajte se uključiti u nešto kreativno ili posvetite više vremena hobiju jer ćete tako shvatiti što vas čini sretnima i prikupiti novu dozu energije. Ukoliko danas radite, dajte sebi više slobode inače ćete si samo otežati. Poslijepodne nemojte dozvoliti da vam itko nabija osjećaj krivnje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ako niste ispunili obećanja ili ste u posljednje vrijeme izbjegavali svoje odgovornosti, danas će vas pratiti osjećaj krivnje a izgledne su i kritike od strane ljudi koji su vam bitni. Očekujte nagle promjene povezane uz dom i privatni život, pripremite se napraviti ono što morate. Osoba koja vas privlači pogrešno se predstavlja.

JARAC (22.12.-20.01.)
Budite spremni reći ili napraviti sve što je potrebno da bi razriješili probleme koje drugi ignoriraju a tiču se privatnog i poslovnog polja. Vodite se time da morate napraviti ono što je za vas najbolje i pritom budite sigurni da imate podršku osoba koje volite. Večernje sate odvojite za romantiku i razgovore o budućnosti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ako ste željni komplimenata ili ne znate kako okupirati pažnju voljene osobe, ne bi bilo loše promijeniti nešto u fizičkom izgledu. Nastavite dalje po pitanju realizacije svojih snova, sigurno imate talente koji su potrebni za ostvariti uspjeh. Ako vas netko iz obitelji zamoli za pomoć, nemojte odbijati samo zato što nemate volje.

RIBE (20.02.-20.03.)
Slobodno na sebe preuzmite nove obaveze ali ne pretjerujte sa obećanjima. Isplanirajte zabavu sa prijateljima ili članovima obitelji jer ćete imati priliku napraviti nešto u čemu uživate i još ćete se bolje povezati sa onima koje volite. Poslijepodne odvojite za neformalne sastanke koji su usmjereni novcu ili kupnji nečeg vrijednijeg, piše Tarot.