Misterija iz 1990. godine/ Skeleti u centru Niša dugi oko tri metra, iskopina munjevito zabetonirana

U centru Ništa u Srbiji 1990. godine prilikom kopanja podzemnog prolaza otkriveno je groblje koje je i danas enigma mnogim građanima ovog grada, ali i cijelog regiona. 

Naime, radi se o tome da je su otkriveni humanoidni skeleti odraslnih osoba i jednog djeteta, ali je visina tih skeleta najveća misterija od svih.

Radi se o tome da su prilikom mjerenja muški skeleti bili visoki skoro tri metra, dok su žene bile visoke oko 2,5 metra.

Kako građani i ljubitelji misterija prenose, cijela iskopina je munjevito zalivena betonom, te da je puka sreća da su očuvane fotografije koje je napravio niški fotograf Dušan Mitić Car. Kako kažu građani Ništa to je svjedočanstvo ove enigme.

Međutim, ne završava se sve na fotografijama. Kako smo danas svi vrlo lako povezani društvenim mrežama, tako vrlo često možete naći svjedočanstva i drugih osoba.

Tako je jedna osoba u komentaru ispod jednog posta jasno opisala kako je sve izgledalo, metalnu ogradu kojom je iskopina bila ograđena, te tvrdi da su skeleti zaista bili te dužine.

Koje je vaše mišljenje? Smatrate li da je ovo samo jedna od izmišljenih priča ili smatrate da zaista postoje ovi skeleti u Nišu? Pišite nam u komentare.