Najbolji kuhari po horoskopu

Osobe rođene u određenom horoskopskom znaku bolji kuhari od drugih jer je u njihovoj prirodi predodređeno da prave ukusna jela koja će svi voljeti.

Bik

Bikovi su izvrsni kuhari jer se prilikom kuhanja služe svim osjetilima. Okus im je veoma bitan i neće poslužiti hranu s kojom nisu zadovoljni. Ništa ih ne može toliko oneraspoložiti kao loš okus i jako im je važno uživati u hrani koju kuhaju i jedu.

Rak

Rakovi najviše vole kuhati za svoju obitelj i prijatelje u opuštenoj atmosferi. Iako nisu skloni učenju kulinarskih tehnika i trikova, jako su dobri u prženju i pečenju. Ne vole puno eksperimentirati s hranom, ali ono što su naučili skuhati gotovo je uvijek ukusno.

Vaga

Vage su jako dobri kuhari jer, za razliku od Rakova, vole eksperimentirati s hranom i isprobavati nove okuse i kulinarske metode. Zbog urođene težnje za ravnotežom, znaju kako začiniti hranu u najboljom mogućoj mjeri. Iako se u početku drže tuđih recepata, s vremenom postanu vještiji u smišljanju vlastitih. Vage uče iz svojih grešaka i neće prestati pokušavati usavršiti jelo koje im je prethodno ispalo loše, čak i ako im za to treba deset puta.

Jarac

Jarčevi vole kuhati jer ih ta aktivnost smiruje. Uživaju i u najmanjim stvarima, kao što su sjeckanje luka ili pranje povrća. Ne boje se zahtjevnih recepata, a jednom kad im neko zahtjevno jelo ispadne ukusno, oni će ga napraviti još barem nekoliko puta. Imaju veliku listu omiljenih jela i stalno na listu dodaju nova. Preferiraju zdravu prehranu i zbog toga kuhaju u manjim količinama.

Blizanci

Blizancima je okus hrane, baš kao i Bikovima, veoma bitan i žele imati kontrolu nad onim što se kuha. Također preferiraju zdravu prehranu jer su zdrave namirnice ukusne i hranjive. Vole eksperimentirati sa začinima koji dolaze iz različitih dijelova svijeta i jako dobro određuju koji će začin savršeno upotpuniti drugi i doprinijeti slasnom okusu. Obožavaju kušati hranu iz drugih kultura i obično započinju nove kulinarske trendove, piše index.hr.